Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shank IM-samanın karşısında bir korsan hakkında konuşmak istiyorum demişti.Yazın bir kenara o korsan Buggy.Oda yine çok fena işler peşinde.
 
Madem luffy yonkou oluyor, değeri law ve kid ile aynı olmamalıydı. 4 olsaydı kabuldüm en azından.
Orası öyle. O konu saçma olmuş. Bu noktada diyecek bir şey yok.

Ama gene de Luffy'nim 3 milyar ödüle sahip olması iyi bir şey. Demek ki bir büyük düşman daha var final düşmanından önce. Eğer 5 milyar falan olsa aradaki farkı OP bularak kapatır derdim.
 
ID mahkumlarının efendisi. Yeni dünya sefiri daha ne yapsın ayakçılık mı ?
Aslında kağıt üzerinde çok mantıklı. Shanks'ın ekürisi. Korsan Kralın tayfasından. İmpal Down kaçaklarından bir ordu kurmuş. Marineford Savaşına katılmış ve canlı çıkmış. Eski Schibukai. Belki üzerine bir amiral gönderdiler ve oradan da sağ çıktı. Kimse ne kadar güçlü olduğunu bilmiyor ki :D
Ya tamam da Wano öncesinde de vardı bu vasıflar onda. Şimdi ne oldu da imparator oldu? Shichibukai avı sırasında bir şey olmuş olmalı ki imparator olsun. Lan amiral falan mı indi orda noldu ya ? Güldüm eğlendim ama bu bana bile fazla !
 
Kozuki sukiyaki öldü dedin başa orochi yi geçirdin 20 sene ebesini aglatti memleketin şimdi gelmişsin hitetsu kozuki sukiyaki diyosun hikayeye hiçbir faydasi olmayacak birşeyi bize okutuyosun yaa harbiden sinir krizi geçiricem ya bu kadar ahlaksızlık olmaz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık