Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Yeni İmparatorlar İddiası

Yeni İmparatorlar Kimler?


  • Kullanılan toplam oy
    204
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok la gitmem seni heveslendiriyorum az sevin diye.Sen daha forumda yokken Croco fanıydım senden önce amiral çıkacağını söyledim ben niye gideyim o kadar hortumcu adam varken. :D Sen karakterin içini boşaltmadan önce çok fanı vardı şimdi Croco fanı olanlar söyleyemiyorlar gizli fan olarak takılmak zorunda kalıyorlar.:hhh:
Yine başlamışsın hikayelere, ben karakterin gerçek değerini söylüyorum. Senin gibi ''Şu yener bu yener'' demiyorum karakter için, onlar fanlarsa fanlardır zaten.
Ben tartışmalara girerim onlar girmez sen bazı şeyleri karıştırma, doğrusu karıştırmıyorsun da işine öyle geliyor... :D

Crocodile için yaptığın kötü yorumları sıralasam 50 paragraflık konu olur. Hala ''Sen yokken Crocodile fanıydım'' diyorsun. :S
 
Luffy için beşinci yonko demediler. Beşinci imparator dediler. Kid imparator olarak anılırsa kazanırım. Kaç tane imparator olduğunun önemi yok. 1 haftalık Kid avatarı ceza olsun, ben de 1 hafta Zori yaparım. Fazlasına gerek yok zaten çok iddiam var.
Anlaştık ama avatarları cezayı veren seçsin.
 
Eğer iddialar kaybedilirse ve hatta yonkou sadece Kid olursa bu hikayede tek yanan sen olacaksın gibi. :D Olur da her şey Kid lehine olursa zaten 3 hafta Kid fanıyım. Hurdacı grubuna dahil olacağım için gelip bana sallayamayacaklar o esnada. Çünkü bende Law'a sallıyor olacağım. :ehe:
Seride yenilen en büyük hak olur, olursa. :dd.d

Ben herkese işin doğrusunu anlatayım.Montana ve İnvictus kafa kafaya veriyorlar yarın Mw’ye nasıl bir kumpas kurabiliriz onun hesabını yapıyorlar stratejiyle bir bir üstüme geliyorlar. :hhh:Ben ise gelen hamleleri şöyle doğaçlama karşılıyorum.
Yani işim çok zor. :D Üstün hakimle direniyorum ama geleceği görmekte yakında işe yaramayabilir.

Eski kurt çok düşünmeden mesaj yazma bazen bende mayına basıyorum. :D

Senin hatrın için gideriz be reis yeter ki rüyaların gerçek olsun. :D İkinci Mw olarak geri dönerim demokrasilerde çare tükenmez.:hhh:
Yakınlarda da mayınlarda patlamasak iyi asıl o zaman ekmek yemeye başlarsın :dd.d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık