Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Amiral Karizması Çizilecek mi?

Amiraller Patlar mı?

  • Amiral demek karizma demektir

    Kullanılan: 99 40.2%
  • Oda'dan her şey beklenir

    Kullanılan: 147 59.8%

  • Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok çok zor artık.

Amiral demek Dünya Hükümeti demek. Amirali rezil ettiğinde otomatik olarak seride Dünya Hükümeti'ni de küçük düşürmüş oluyorsun ama baktığımızda serinin zirvesinde 800 yıl önceki olaylara bağlı olarak hükümet konuşulucak. Dolayısıyla bu saatten onların küçük düşmesini değil, daha da değer kazanmasını sağlayacak bölümler gelecek.

Amiraller yonkoular gibi herkesten bağımsız olsalar karizmaları çizilirdi ama hükümete bağlı olmaları sebebiyle imkansıza yakın olarak görüyorum.
 
Karizma çizmekten ne anladığınıza bağlı


Bazı arkadaşlara kalsa Luffy her güçlü düşmandan dayak yemeli ölmeli ve Luffy KK olamadan seri bitmeliydi. Zaten Luffy'nin ya da yandaşlarının rakibi olmaları düşünülerek yaratılmış karakterler beklendiği gibi dayak yiyince neden karizmaları çiziliyor anlamadım.


Hadi Big Mom neyse. Cidden troll karakter. Ama Kaido?
Dayak yemek var dayak yemek var. Bir adam ile yumruk yumruğa kavga etmek başka, gidip tokat yemek başka. Tokat yemek onur kırıcı bir davranıştır. Cidden karizması çizilmez diyenler yenilmeyeceklerini söylüyor falan mı sanıyorsunuz?
 
Filo amirali>Yonkou>amiral>sağkol şeklindeydi kafamdaki denklem ama şuan evre amiral ile yonkou'nun yer değiştirmesini istiyor senaryo icabına göre. Amiraller verdikleri hava olarak eskiden de öyle yonkoulardan iyiydi (yonkouların daha güçlü olduklarını düşünmekle birlikte) ama şu evrende karakteri çizilmeyen karakterler sadece luffy'nin dövüşdükleri yani fuji, kizaru falan zoro, sanji ile savaşırsa king, queen muhabbetleri olur diye de korkmuyor değilim.
 
Amiralleri çok erken tanıdığımız için gözümüzde normalleştiler. Eğer amiraller hikayenin tam şu noktasında daha yeni tanıtılıyor olsalardı muhtemelen Yonkoudan bile daha büyük düşmanların tanıtıldığını düşünürdük. Psikolojiktir bu tarz şeyler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık