Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Şöyle bir okudum da Miura nerdeyse tüm hikayeyi anlatmış arkadaşına. Hatırladığım bölümleri de aynen yazacağım eksik kalan hatırlayamadığın yerleri yazamam diyen Mori bence hikayeyi bir yere kadar taşıyıp bitirmeyi becerir gibi geliyor. Özellikle bu tarz insanların bu şartlardaki başarılarıyla serinin Miura standartında bir hikayeyle ilerleyeceğine eminim. Çizimleri de çıraklar tamamladıkları şekilde çizdikleri sürece çok çok aşağı düşmez gibi. Keşke bu kadar erken göçmeyip kendi hayallerindeki gibi sunabilseydin bize geri kalanını Miura.
 
Berserk 24 haziranda Kōji Mori'nin çizimleri ile geri dönecekmiş. Bu adam galiba sonu Miura tartışmış yani sonunun ne olduğunu biliyormuş.
Sadece sonu değil söylediğine göre sona doğru gidişatın da tamamının hikayesini konuşmuşlar Miurayla. Ancak dediğine göre hatırlayamadığı kısımlar var ve bu kısımları atlayacak. Yazdığı çizdiği her şeyi Miura'nın eksiksiz anlattığı şekilde onun ağzından onun çiziminden yapacağını söylemiş. Zaten Miura'nın bünyesinde bulunduğu firma da okuduğumdan hatırladığım kadarıyla yazar çizer olarak Miurayı ciltlerde yazacak, Mori ve Mori'ye yardımcı olacak olan Miura'nın asistanlarını da yardımcı yazar/çizer olarak mangada belirteceklermiş.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık