Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlki Zoro çatıya çıkmaz demişsin adam neler neler yaptı. İkincisi Mihawk kaçtı muhabbeti. Üçüncüsü de Mihawk'ın gücü ile ilgili olacak. :D
1- O olay Zoro Kaido'nun kellesini alacak olayıyla bailayan bir durum. Benim dediğim şey Zoro'nun Kaido'yu indirmeyeceği yönündeydi, yani orada işi yok dedim.
Gördüm ki haklıydım. Yani ''Neler neler yaptı'' dediğin ney yaptı? Kaido'ya çizik attı diye mi çok bir şey yapmış oldu? :S

2-Mihawk kaçtı olayı konuda eğlencesine takıldığım bir yorum. Git bak bakayım diğer sayfada ne yazmışım. ;)

3- Bunu bekliyorum ama övdüğünüz Mihawk'ın daha bir cacık yaptığı yok. Siz sadece konuşuyorsunuz o kadar. ;)
 
Fuji Dressrosa'da bizimkilerin üzerine moloz falan yığıyordu şov amaçlı. Ryo da ağaç yaprakları falan atar şovunu sergilemek için. Dövüş falan olmaz amirallerle. Daha amirallerin fiyakasını çizmek için erken. Gerçi ortamda Luffy varken amiraller için her şey sıkıntılı olur.D:
 
Ara 1053 sonrasında iyi bari ödülleri verir siz bunlarla oyalanın der. Amiralde birini tekler sonra 1 ay bekle. 3 te 1 araya alışmıştık. Nerden çıktı bu ara. Umarım bi timeskip daha olur en kötü 6 ay geçsin artık. Arclar süre olarak birbirine çok yaklaştı. Bu kadar kısa sürede çok güçlenmiş olacaklar bu da mantık hatalarını getirecek. 6 ay bi geçsin sonra bizimkiler bi adada başlasınlar. Kendilerinin bi adası olsun mesela
 
Şu sahneye bakarken dikkatimi çekti bu nedir la ekk diyor keşke zkk olsaydı ne makara çıkarmış burdan :hhh: Wanoya gelen amiral Ryo wano duvarlarında zkk okuyor ve yanındaki adamlar açıklamasını yapıyor sonrası malum amiral topuk:ehe:
 
Ödül tahmini alalım. Bence Luffy en az Kaido'nun ödülü kadar alır. 4 Milyar 700 Milyon Belly diyorum. Düz 5 Milyar da olabilir.
4.56 milyar diyorum ben. 56 “gomu” şeklinde telafuz edildiği için luffy’nin rakamı hep 56’ydı zaten. Son ödülünü 5.6 milyar yaparak oraya saklar belki. Ama şimdiki ödülünde de kullanabilir bunu.

Kaido’nun ödül 4.6 idi. Luffy hala bi tık gerisinde anlamı çıkabilir. Bi yandan da gomu’yu kullanmış olur Oda. Artık ne amaçla 560 olduğunu red’le tartışırsınız 1 ay.

29’un telafuzu “nika” ya benzediği için 2.9 milyar da olabilir. Oda ödüllerde böyle şeyler kullanabiliyor. Yonkouların nerdeyse hepsinde var bu.
 

Oda’nın yazısını öbür yerlerde final arc değil de final saga olarak çevirmişler. Saga kavramını bilmeyenler için örnek vermek gerekirse Zou Arc, Whole Cake Island Arc ve Wano Arc aynı saganın içinde (Yonko Saga).

Bu son sagada da Elbaf (4. Yol poneglifi orda çıkacak muhtemelen), Straw Hats vs Blackbeard Pirates (Raftel’in içinde de olabilir), Raftel ve en son da da Son Savaş olur bence.
O zaman 15 yıl var diyebilir miyiz bitmesine:p
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık