Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ana kadar gösteirlen Kidd'in, Apoo ile Hawkins'i götünden asması lazımdı, Kaido kendine tokat attı diye öleceğini bilerek tepeye çıkan adam, kendine ihanet eden herifi Kızılay'da sallandırır, ama GODA'nın mükemmel hikayecliği oturup sake içirtecek vaziyete getirecek utanmasa. Oğlum bu seri ne kadar kötü bir yola girdi, aklım almıyor. Böyle bir hikayecilik olamaz, çocuğa bıraksan yazmaz lan böyle!? Bir de Hawkins yenileceğini biliyormuş lol, tamam canım, tamam kardeşim.

Ben geleceği gören birisiyim ve kendisine sadık olduğum kaptanımın yenileceğini görüyorum. Aynı zamanda bu durumu değiştirebilmek adına hiçbir aksiyon almıyorum.
 
Ashura ve İzo'nun ölümlerini umarım mezarlarını göstererek açıklar. Net bir ölüm görelim . Acaba ölmedi mi düşüncesi kalmasın kafanda.
 
Umarım bu amiral güç olarak bir şeyler gösterebilir , Akainu dışında hepsi fos çıktı.Ya Marco seviyesi oluyorlar ya da Sabo seviyesi.
 
Mezarlarını görmeden içim soğumaz mı diyorsun? :oleyo:
İçim bir rahatlasın. Keyifleneyim. :ehe:

İşin şakası tabi bu. Her ne kadar İzo'nun ölümü bence gereksiz olsa da seriye farklılık katar ölmesi ve böyle açıklanması. Ne bileyim Kiku mezarında ağlasın. Ya da halka böyle ölen kişilerin fedakarlıklarını anlatsınlar.
Cp0 ajanı, Pedro öldü diyoruz ama aklımızın bir köşesinde belki ölmemiştir düşüncesi kalıyor. Bu olsun istemiyorum :D
 
"- Hawkins'in %1 hayatta kalma şansı olduğunu söylediği kişi kendisiymiş. Kaidou'nun yenilgisini kartlardan görmüş, ancak gururu nedeniyle ihanet etmemiş."
Hawkins'i kurtarma çabaları, o gururu Kaido'ya karşı Kid'in yanında omuz omuza dövüşeceği zaman neredeymiş.
Bir Karakter bir arkta bu kadar rezil edilebilir.
Arkadaşlar Maha uzun olan CP-0 değil miydi ? Dövüşe karışan kısa olan liderdi.
 
Yıllardır wanoya dokunma , kaido ve bigmomu indiren adamların ortasına amiral yolla. Enteresan bir durum.... Amiral savaşmaya geliyosa eğer karizma iner aşağıya ...

Umarım kaido ve big Moma ne olduğunu da görürüz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 110)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık