Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bizim tayfanın amirallerle vs aticağını düşünmüyorum. İm gorosei vs hasır şapkalar olur. İstisna olarak belki tek Sanji vs Kizaru olur olursa.
 
O kadar kötü bir anlatım ki yeminlen sinirden midem bulandı, başım döndü. Ne yapıyor bu adam.
Kinemon'un saçma sapan hayattta kalma hikayesini çizmişsin, Çatıda 5 karakter kendilerini 50 kere öldürebilecek kadar güçlü düşmanlarla kapışırken bir gram endişe duymamışız, heyecanlanmamışız hayatlarını kaybedeceklerinden çünkü saçma sapan yazıyorsun serini, aşağıda ölmesi gereken iyi taraftan kötü taraftan 10larca karakter var birine bir şey olmamış. Çatıda senin de dediğin gibi hayatını ortaya koyan bu kınlara hiçbir şey olmamış o kadar ölüm edebiyatı yapmana rağmen. Ondan sonra ee ne oldu, Izo öldü. Nasıl öldü yav. Nasıl öldü yani.
İzo'nun öldüğü bölüm burada bir Allah'ın kulu İzo öldü demiş midir acaba. Bu kadar kalitesiz hikaye anlatımı olabilir mi, böyle bir şey olabilir mi, Ozan Tufan yaptı bizi adam.

Karakter ölüyor öldüğünü anlamıyoruz ya.
7 samuray filmine gönderme yapmak için 2 eksiltti reis şaka değil gerçek. :D Senin şu sözü söyle Oda’ya geç.Adamları Kaido öldüremiyor savaş yorgunluğundan darbe alıp ölüyorlar sonra da seviye tartışmaları...
 
Kaido'dan tek yiyen CP0 başı için birşey paylaşmamışlar demek ki anlayın öldü işte diyorlar. Umarım yazmadılar diye diriltmez sODA...

İzo ve ashura için cidden üzüldüm ya, onurlu bir ölüm oldu. Ölmesi gereken o kada kişi varken...

Umarım Kiku'nun kolunu kendi kolunu diktiği gibi diker Law.

Ceaser'ın görünmesine aşırı sevindim epeydir nerede acaba diye merak ediyordum belki Vinsmoke lara katılıp müttefik olur.

Caribou hala görünürde yok. Keşke sODA onu da değerlendirseydi bu savaşta sadece yiyecek getirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 80)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık