Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Çık cık cık. Nika yı bilen sadece 5li çete, xebecki bilen wb+garp da var. Ve dediğim gibi wb dövüşürken cahilce saldırıyordu. Bilen tanıyan sayısı farklı. 2 durumda saçmalık hacım sidik yarıştırır gibi yazmaya gerek yok. O düz bilinen hikayenin önce oden sonra wano sonra kaido için içine sıçıldı ha hepsi bu.
Karakterler Zoro'ya da olum senin gözüne ne oldu diye sormuyorlar şimdi bunu Hükümetin, hükümeti yıkacak güç için hiçbir şey yapmaması ile bir mi tutacağız ?
 
Karakterler Zoro'ya da olum senin gözüne ne oldu diye sormuyorlar şimdi bunu Hükümetin, hükümeti yıkacak güç için hiçbir şey yapmaması ile bir mi tutacağız ?
O durum zaten saçmalıktı. Luffy geberiyordu tüm tayfa biliyor, bi başın sağolsun diyen olmadı :D 2yıl sonra çok düz işte yonkou ya getirdi tüm konuyu ondan da içine etti...
 
Wb Kaido totosu yemedi muhabbetini de Luffy fanatiğinin yapması komik , kusura bakma bizim karakterler tek hatada ölüyor , her vsyi 5 kere kaybedip ayağa kalkma torpili yok
 
Saçma olur evet ama Nika kadar saçma olmaz çünkü onlar söylemek zorunda değiller. Örnek WB'nin Şebek varken D'yi Roger'dan öğrenmesi, bakarsan saçma ama Nika kadar saçma mı değil. Bu da ona benziyor.

Evet o karakterlerin tepkilerini vermeleri lazım mı, tabiki lazım ama vermek zorundalar mı ? Hayır.
Nika neden şimdiye kadar yapılmış her şeyden saçma çünkü Hükümet bunu yapmak zorunda. Bu bir seçenek değil. Sıradan biri yese yine neyse, olayların içine girmeyen biri yese yine neyse dersin. Ama lütfü yemiş yaptıklarını yazmaya gerek yok ve bu bir kere söylenmedi.

İşin özeti saçma olur ama Nika kadar saçma olmaz çünkü birinde zorunluluk varken diğerinde yok.
Aslında WB'nin şöyle bir ES verdiğini düşünebiliriz.

Thatch'in ölümünden sonra, Ace'in Teach'in peşinden gideceğini öğrenince bu konuyla alakalı içimde kötü bir his var diyor. Eğer Roger'dan D.'leri öğrendiyse belki de Yami Yami'yi bir D.'nin yemesinden dolayı tarihin akışına karışmamak için öyle bir şey demiş olabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 20)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık