Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Oha OP senaryosu bu :D 1 tek BB tam oturmadı bende. Skypia öncesi zoro-luffy nin hissettiklerini prime wb nasıl bilemez ? Marco vücudu farklı dedi de normal kim var ? BM de veled iken dev tokatlıyor ki anası babası sıradan insandı dev kökenli falan da değil. BB den 3 farklı kişilik beklerim de ruh ya da cerberus gibi bir şey beklemiyorum. Gura-gura yı alması bile yami ile alakalı. Diğer mevzular gerçekten de işlendi oldu. 4 tanrı meyvesi bekleniyor artık nika dan sonra. Dragon rüzgar, ryokugyu orman-ağaç, IM de toprağı hükmeden. BB için doğrudan şeytan demiş haklı da onun savaşı ve pozisyonu IM-devlet den farklı. Belki en son onlar kapışacak kazanan sadece OP yi değil yönetimi alır gibi. Güzel video olmuş cidden güzel şeyler yakalamış...
yağmur tanrısı vardı
 
Yav he he he. Her yerde haterlığını belli etme yahu.
Haterlıkla alakası yok, Lastik meyvesinin Nika çıkması kadar saçma sapan bir şeye hiçbir yerde rastlamadım.

Hiçbir şekilde açıklaması yok. Seni gerip üzüyorsa yazmayız tabi bu saçmalığı sendne kıymetli mi :ehe:

Bir karakterin nasıl içine edilirin en iyi örneğidir Nika.
Söyleyince kızıyorlar :gamyon:
 
Nika'dan daha saçma olacak bir şey yok. Güç anlamında söylemiyorum bunu.

Ama lastik meyvesinin Nika meyvesi olması kadar saçma bir plotu değil op, izlediğim, okuduğum, takip ettiğim hiçbir şeyde görmedim.
Nika dan daha saçma olur nedeni birini sadece hükümet biliyor iken diğerini garp ta biliyor. Hiç xebeck ya da aha bu yeteneği biliyorum tanıdım demedi malum. Tanıyan sayısı farklı bundan BB nin olay daha saçma. 5li çete de bir şeyler söyleye bilirdi tabi hadi es geçelim lakin BB es geçilmiyor. Wb de var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık