Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051: Wano Şogunu Kozuki Momonosuke

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 222 58.9%
  • Orta

    Kullanılan: 95 25.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 60 15.9%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım Lütfü'nün uyanışının yan etkisi var mıymış, Yamato'dan sinyal atılmış gibi ama abuk subuk gücü verdin bari kısıtlama yapma da seri bitsin artık Soda.

Yamato'yu muhtemelen Wano'yu koruması için bırakacak Lütfü, onun dışında Minkler artık Wano'da yaşayacak gibi duruyor. Bayağı güçlü bir ülke halini aldı zaten. Zunesha sonsuz yürüyüşünü de kesmiş Wano kapısında emir bekliyor. Cp-0 bizimkiler adadan gidince gelip adalılardan güzel bir dayak yedikten sonra bir daha buralara uğramayacağını düşünüyorum, hem Wano'nun dönüşünü simgeler.
 
Big Mom'da Momonosuke'yi Kaido sandı ama.Sence Big Mom ilk defa mı Kaido'nun ejderha formunu gördü.Veya ilk defa mı Kaido'nun meyve gücünü gördü?
Dünyada her meyveden 1 tane olduğu için olabilir mi? Git o bölümleri bir daha oku; "bu Kaidō-sama değil, rengi farklı" deniyor.
 
Tama hatırına orta bölüm. 3 IQ ve bağnaz olmaları yetmiyor kendilerine pay biçip halkı yanlış bilgilendiriyorlar. Baya adi çıktı bu kınlar. Luffy şöyle law böyle der onları kahraman olarak analım der ama nerdee wano yu yönetecekmiş cennet yapacakmış yapardın al tut ucundan...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık