Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Obi-Wan Kenobi (2022-)

Diziyi beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 5 29.4%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 12 70.6%

  • Kullanılan toplam oy
    17
Obi Wan'ın güçsüz olması harbiden çok saçma. Yoda demedi mi bu adama daha güçlen diye. Salak saçma iş. Koşma sahneleri zaten bir ayrı falso.
Fazla yüklenmişim. Obi Wan büyük bir pişmanlık içinde. Hal hareketleriyle çok iyi yansıtmışlar bu durumu. 10 yıl boyunca kendini salması normal bu durumda. Büyük ihtimalle bu olaylardan sonra kendini daha çok güçlendirmeye vericek. Çünkü hem force için hem de ilk filmdeki Darth Vader'la dövüşündeki halinde olması için güçlenmesi lazım. Koşma sahnesi evet saçmaydı ama o kadar büyütülcek bir konu değil. Yeni bölüme gelicek olursam Vader baba ne dövdü be :D
 
3.bölümü diğer bölümlerden daha fazla beğendim zaten yemek yerken izledim :oleyo2:

Koskoca Obi Wan'ı 3 tane stormtrooper yatırıp götürüyordu da kadın vurdu arkadan onları, izlerken kahkaha attım :hhh:
 
Igrenc bir dovustu yani boyle butceler ayirip bunlari nasil yapiyorlar hayret gercekten?
buyuk ihtimal o infazci kadin dizi baslangicindaki cocuklardan biri olacagina ve sonunda aslinda iyi olacagina dair bir teori var anakin, darth vader olmasini da bu yuzden biliyorlar dendi bilemedim.
bir de obiwan reise uzuldum yani bundan 10-15 sonra yenilse bile hic de vadera exilmeyen karakter hikaye yaratalim niye butun gucunu unutmuslar muamelesi cekiliyor yazik
 
Keşke hiç çekilmeseydi. Muhtemelen her bir saniyede Kenobi ile karşılaşmak için dua eden Vader azıcık bir ateşten çekinip peşinden gitmiyor. Yeminle şu dizinin varlığı insan aklına hakarettir.
 
10 yıldır güç kullanmıyor ayrıca mental olarak çökmüş adam bitik ben aşırı beğendim Obi Wan. Ama arkadaş o velet kaçma sahneleri onay verenlerin Allah bin belası versin, kanser oldum. Velet saat de 0,4 km hızla koşuyor ve kimse yakayamıyor, deli oldum.

Bence 10 üzerinden 8'lik ilk iki bölüm fakat o velet yüzümden anca 5 eder.
 
10 yıldır güç kullanmıyor ayrıca mental olarak çökmüş adam bitik ben aşırı beğendim Obi Wan. Ama arkadaş o velet kaçma sahneleri onay verenlerin Allah bin belası versin, kanser oldum. Velet saat de 0,4 km hızla koşuyor ve kimse yakayamıyor, deli oldum.

Bence 10 üzerinden 8'lik ilk iki bölüm fakat o velet yüzümden anca 5 eder.
Rayleigh'e yazar.

Bu hesapla Ray = 3 Amiral +3 Yonkou
 
3. bölümdeki vader vs obi-wan'ın seneler sonra ilk karşılaşmasını müthiş bir epiklik seviyesinde beklerken mahallede kavgası gibi dövüş çekmişler. Bazen gerçekten inanamıyorum, bu kadar bütçen var, sonsuz kareografi yaratabileceğin sınırsız bir evrenin var gidip bunu çekiyorsun. İnanılmaz saçma, inanılmaz yorucu. Disney insanı çok yoruyor gerçekten.

Vader'ın ateşler arasından obi-wan'a gitmemesini ise tüm vücudunun magmadan dolayı yanmasından ötürü korkmasına bağlıyorum ben. Bir tek bu mantıklı geliyor ama orada force ile kendine çekebilir veya bir sürü başka hareketle obi-wan'ı oradan alabilirdi. yine de "ben senin eserinim" ve force choke yapması sağlam keyiflendirdi.

Vader, biz senden razıyız...
 
Kötü yönetmenliğin bir işi nasıl mahvedebileceğini görmek için iyi bir örnek, sırf bu sebeple eleştirel gözünü geliştirmek isteyen herkesin izlemesini öneririm. Deborah Chow sen nasıl bir beceriksizlik abidesiymişsin! Yıllardan sonra gördüğümüz bir Darth Vader ve Obi-Wan dövüşünün nasıl bu kadar herhangi bir şey hissettirmekten uzak olabildiğine inanamadım. Mesele Obi-Wan'ın kendinden tereddüt eder hale gelmesi falan değil, bu kaçma-kovalama unsuru korunarak da pekala heyecan verici bir sahne izleyebilirdik. Ekşi'de bir entry'de bazı noktalara güzel değinilmiş.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık