Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro ve Sanji’yi bilmem ama Kata’ya atacağı kesin…:ehe:
Üçüne birden atar evet :D Hedef saptırman iyi de dersine iyi çalışmamışsın Bushido.Trio fanı adam diyor bunu :D


Ya ya ne demezsin. Bir Penguin ile Shachi'ye bak birde Bepo'ya. Awww. :artiz:
Hayır yani. Birde tam boyut Zoro ile çizilipte manga/animede böyle yansıtmak. Kaldıramıyorum artık. Kessin komikliği. :hhh:
Oda efendi böyle uygun görmüş ben ne yapayım yav :D
 
Zoro ve Yamato'da h. haki olması, Sanji için sinyaldir. Öyle ki İfrit Jambe yaparken çıkan yıldırımlar dahi ileride oraya bağlanabilir. Adam için üstüne basa basa "kanat" denmiş. Wano'nun delisinin bunu değiştireceğini düşünenlerin olması trajikomik. Wano başında da vardı bunlar, sonra laflarını yuttular. Sözde Zoro, King'i tokatlayıp üstüne Kaido'nun kellesini alacak, bunu da Hyori ile kelepçe fantezisi yaparak kutlayacaktı. Garibim Sanji de kıyı köşe birisini alıp Allah'a şükredecekti. Az ders alın yav. :D
 
knk sanjinin power up ı bizim için bişi ifade etmiyor ne demek anlamadım bu tayfada sadece zoro ve luffy yok. ayrıca zoro king i arkasında alev varken kesmedi o hali asıl dayanıklık veren alevi gidince hızlanıyo zoro o şekilde kesti herhalde o bölümü heyecandan zar zor hatırlıyon. ayrıca katakuri vs king gelince de o dayanıklık aklınıza gelir inşallah onunla vs atınca katakuri niye alıyo alamadım dayanıklık her şey ya. hız nasıl olsa bişi ifade etmiyor
King alevi varken savunma yapıyordu. Galiba iyi hatırlamıyorsun. Madem kesilmeyecekti ne diye savunma yapıyordu? Sanjinin power up zoro için birşey ifade etmiyor dedim. Tayfa için önemli tabi. Daha az dayak yer.
 
King Kaido'dan daha mı sert?
King kendisi diyor ben başka seviyedeyim diye. Zoronun kaidoyu kestiği saldırı kingi kesemedi. Kaido daha dayanıklı. King daha sert. Sırf yonkou diye her şeyde en üstte olacak diye bir şey yok. Mesela katakuri keleceği görüyor annesi göremiyor. King de kaidodan daha sert ama daha dayanıklı değil. 3 kesişe gitti.
 
O değil de bu Wano, Zoro'nun arcı değil miydi? Annesi ve babası Wanoluydu yanlış bilmiyorsam. Zoro'nun geçmişini henüz görmüş değiliz. Tam hikayesini romanda falan anlatıp geçecek herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 5)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık