Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orayı kaçılmaz yapan şey deniz akıntıları, kapı falan. Adam ejderha olur uçar gider. İçten patlatma armamenti tüm kelepçeleri halleder zaten.
Bulurlar bir çaresini dert ettiğin şeylere bak yav. İki fazladan düğüm atarlar kairosekili zincirlerle bir de sakinleştirici gazı dayarlar odayı. Ardından haki sala sala uyur.
 
Dokunduğu bomba'nın boyutuyla üzerine düşen bombanın boyutu aynı değil. Yere düşene kadar bilinci gayet yerinde olan bir insanın son bomba düştükten sonra yenildi denmesi zaten her şeyi açıklıyor. Birde şöyle bir durum var sıkıştırılmış yani etrafı kapatılmış dar alanda patlayan bir bomba var elimizde bir diğerinde patlayan tarafta daha küçük ve geniş bir alanda patlayan bomba var.

Çukura düşen bomba daha büyük ve patlayıcı etkisi dar alana etki ediyor. Çukurdan önceki patlayan bomba daha ufak ve geniş bir alanda patlıyor bundan dolayı patlamanın verdiği o yıkıcı hasar geniş bir alana yayılıyor.
Mom ve bomba düşmeden çukurdan duman çıkıyor. Lav yüzeye çıkmaya başlamış. İkisi de lava düşüyor, bomba öyle patlıyor.

Yani bomba anca bilinç kaybı yaşatmıştır. Havada patlayanda da anlık k.o olup kendine geliyor. Ben suya gömülmüş olmasını bekliyordum saldırısı onu da geçip lava ulaşmış. Lava gömüldüklerini bildikten sonra bomba etkisi Mom'ı yok etmek için hafif kalıyor bana göre.
 
Zoro benim istediğimi verdi bu arc güç açısından. Sağ kol amiral arası bir güç bekliyordum öyle de oldu. Şu an Fuji'den sonra geliyor bence. ZKK konusunda patladık bi yapcak bir şey yok. Zoro'cuların genel olarak şikayet ettiği şey Luffy'nin absürt bir şekilde ve derecede güçlenmesi ki bence de öyle.
 
Wano işleyiş olarak tırta bağlayınca çoğumuz olacak savaşa bel bağladık.. Savaş da tırta bağlayınca perde kapanışı/post war ark denilen kısma son umut sarıldık. Kalkıp koca bölümü Tama'ya ayırırsa bir çift lafım olacak sana içiro oda..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık