Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050: Onur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 45.9%
  • Orta

    Kullanılan: 83 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 96 29.0%

  • Kullanılan toplam oy
    331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de geçen Bushido'ya aynısını söyledim; Oden falan filan derken, fikrini değiştirdi bu angut. Ryuma'ya gönderme yapacakken, Oden'e yaptı. Yoksa o ''Ryuma, başkentte ejderha kesti yeğenim,'' muhabbetinin hiçbir anlamı, açıklaması yok. Zoro'yu da aradan çıkardı. Wano'dan sonra Oda'ya bir gram saygım kalmadı sonuç olarak.
Sen geç tabii dalganı. :flaugh:
Öyle olsaydı tutamazdık Zorocuları. Şimdi mis gibi Zoro misali ölüm sessizliği var hepinizde. :ehe:
 
Apoo'yu kesip panzehiri aldı. İki imparatorun saldırısını göğüsleyip diğer novaları kurtardı, tüm kemikleri kırıkken bir imparatorda kalıcı yara açtı. Yetmezmiş gibi aşağıya inip kral hakisini kılıç ustalığı ile harmanlayarak imparator sağ kolunu yendi. Zoro daha ne yapsın? Bence yeterince yer ayırdı Oda bu arc Zoro'ya.
Benim beğenmediğim noktalar aslına bakarsan bu Apoo, Hawkins ve Killer gibi karakterlerle ufak kapışmaları olması, adamları kesmesi ama bu karakterlerin hiçbir şey olmamış gibi arktaki misyonlarını devam ettirmesi oldu. Anlık duygu patlamalarıyla havamızı aldı, sonrasında da karşıdaki karakterleri yeniden kullandı. O yüzden gözümde pek bir değeri kalmadı o kısımların. Çatı savaşı Zoro için büyük bir olaydı çok sevmiştim o kısımları ama onda da sonrasında kötü duruma getirip King ile olan savaşında bir şeyler yapmazsam kılıç yüzünden öleceğim gibi laflar söyleterek iyice aciz duruma getirdi adamı, yendiği gibi de elden ayaktan kesildi. Ben, dressrosa'da kuş kafesi küçülmeye başlarken; herkes ne yapalım diye düşünürken onu durdurmak için koşan Zoro'yu görmek istiyorum, Franky'nin omuzlarında yardıma muhtaç olan Zoro'yu değil. Tek ümidim şuan bulunduğu durumdan bu ark içinde kurtulup, gelecek arkta da bu durumdan muzdarip bir şekilde dezavantaja düşmemesi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık