Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050: Onur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 45.9%
  • Orta

    Kullanılan: 83 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 96 29.0%

  • Kullanılan toplam oy
    331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun ölmesini anlayabilirim. Biraz daha mücadele ve üzerine ölmesi daha uygun olurdu. Ama Big Momun ölümü tolere edilemez. Ben bir sonraki sayıda ortaya çıkacağını düşünüyorum hala. Ya hayır Law ve Kid kim ki tek başlarına İmparator devirecekler. Böyle saçmalık olur mu. Ben Mama'nın dönüşünü bekliyorum. Ayrıca tayfası nerede bunun.
 
bölüm kötüyse kötü denir. Wano bitti diye niye bölüme iyiye basayım ki? Yada çocuğun biri seviniyor diye kötüye basacağım,her platformda eleştireceğim ki mangasını düzeltsin. Boşlamasın. İnsan gibi özveri verip anatomi çizsin. Üşengeçlik yapmasın.

İnsan gibi özveri verene kadar her bölüm kötüye basacağım. Opm'yi ne zaman yakalar iyiye basacağım.
 
Aşırı güçlü kötü karakter çizmek çok tehlikeli bir iş, başta kaido çok iyi yargı dağıtıyordu ama dengeleri oturtamadı sOda.

Dengeler, Bekir Ağa. Zaman sizin yanınızdaysa ben de sizin yanınızda olurum.
 
Gerçek OP severler bence gizemlerden çok macera hissinin sonuna kadar verildiği, komedisinin çok kaliteli ve dozunda olduğu, savaşlarının çok heyecan verdiği Eski OP Anime bölümlerini özlüyor. O zamanlar OP evreni daha büyük uçsuz bucaksızdı sanki bizimkiler sonu nereye varacağı bilinmeyen bir yola düşmüştüler.
One Piece evreninin "belkide en büyük gücü" olan ve en büyük gizemlerimden olan Yonkoulardan ikisi düştü. Yıllardır teoriler gizemler kasıldı beklentiler çok çok yüksekti. Sonuç olarak bu beklentiler karşılanmadı. Biraz mübalağa yaparak söylemek gerekirse Alvida bile daha ürkütücüydü Bigmom'dan.

One Piece 2y sonrasında senin bahsettiğin özelliklerini kaybetti bence. Şuan benim takip etme sebebim hem seriyi çok sevmem hemde yılların vermiş olduğu alışkanlık. One Piece'i hiç bir zaman dövüşleri için sevmedim. Dövüşlerinin arkasındaki sebepler ve sonuçları benim için daha önemli. O yüzden artık kim nasıl yenilmiş ona takmayın ana konuya odaklanın diyorum.
 
2 imparatorun yenilgisine karşı, Shanks ve Karasakal'ın alacağı aksiyon önemli. Eğer herhangi bir hareketlerini görmezsek, seriyi kafasında bitirmiş demektir Oda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık