Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big mom ölürse,naminin zeusuda ölmüş olmazmi yoksa o aletin içinde bağimsiz olarak yaşamina devam edebilirmi
Bu arc hiç beklediğim gibi olmadi hiç tatmin olmadim.ne zoro sanji fightlari ne tobi roppo fightlari yalandan bi whos who koymuşlar yok meyve önemliymiş cart curt kaptirdim.geri kalanida ayri çöp luffy denen arkadaşimiz yenilsin yensin muhabbetlerine aliştik ama gear 5 beni hiç tatmin etmedi perospero jack dövüşleri çizilmedi bile, neydi o sumo adini bile unuttum sen git o fighti çiz bana mominosukenin yüzünden gizem kasiyo banane yahu momknosukeden yüzünden shogunmu olmuş ne olmuş ne oluyosa olsun, 9 kizil kın dediler yetmedi yaşli ryou amca ve 5 adet yan çariyla beraber orochi denen boşluğa karşi savaştirdilar bitti şükür lanet gelsin...
 
Her zaman Kaido ve Big Mom ın dövüşlerdeki yenilgiden sonra güç kaybedip Hükümetin "yeni pacifistaları " tarafından yok edileceğini düşünmüştüm ama olmayacak gibi. Bakalım new pacifistalar ne zaman ortaya çıkacak
 
Ben size diyeyim Oda, Wano'da ki poneglyphlere tayfanın ulaşamaması için Wano'yu yok etmeye çalışıyor.Alçak Oda poneglyphleri okutmasan bile Hasır Şapka Korsanlar Kralı Olacak!


Tahminimce bundan önceki 50 bölümde Kaido nasıl adayı taşıyorsa bundan sonraki süreçte Wano altındaki madenlerin çökmesinden Onigashima'nın etkilenmemesi için Momonosuke adayı havada taşıyacak.

Wano halkı Onigashima'ya nasıl sığacak onu bilmiyorum yalnız.Yani bizim Momonosuke'nin halk tarafından minnet duyularak benimsenebilmesi için Oda böyle bir senaryo yazdı kafasında.

Bir diğer ihtimal de tahmin edeceğiniz gibi Wano halkının Zou'ya taşınması.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık