Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanoda magma nerde var ki bu adam magmaya düşüyor? Adanin altı okyanus, okyanusu da delip dibi görmesi lazım. BMnin düştüğu yer iki kara arasındaki boşluktu ve altı okyanustu. Kaido direk toprağa düşüyor. O toprağı delecek de okyanusa inecek de magmayı görecek. Saçmalık. Gerçi saçmalık tanrısı vardı seride unutmuşum. :)
Dünya üzerindeki adalar yer kabuğundan bağımsız olsa gemiler gibi gezerlerdi ortalıkta. Her ada yer kabuğuna bağlıdır.
 
Zoro zorocuları bence tatmin etmedi ya. Çünkü beklenti çok farklıydı iki kılıç yaralı şekilde jack üstüne king sonra kaidou nun kellesi hatta whoswho da kılıç görünce onu bile sağkol seviyesine çıkarmışlardı 😂
 
Kaido 3 kere Luffyi yener öldürmez denize düşer .Luffy ise bir kere vurur magmaya düşer .Senin yazarlığıni bilmem ne yapım Oda sensei ...Kaido tek yumrukta inecek adam mı ki ...Gatling bekliyorduk oda olmadı .
 
Lan nasıl ZKK yok… ulan Ryuma dedin… Başkentte Ejderha dedin… bu adamın kellesi kesilmeli dedin… 20 yıldır dedin… kimse dedin… yapamadı dedin… Ulan nasıl bir döneksin… kesin karar değiştirdi dönme dolap… neyse zaten OP boka sardı… bu da benim için final oldu… Güle güle ZKK… eğer varsa… başka bir evrende… Zoro o kelleyi aldı… oradaki Mr.Bushido’ya selam olsun… biz başaramadık…:artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık