Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    445
Tamamen objektif, king vs kata.
-Luffy de zoro da rakibine 20 dk dayanacak halde değildi dövüş başladığında.

-kata’nın mızrağı tek atıyor. İlk bayıltması da yarım saat sürmedi. 12 saat dediğiniz şeyin yarısı mola zaten.

-kata’nın son sözü “baya geleceği görüyorsun” idi. Luffy’nin yonkouları indirip korsan kral olacağını anlamış. Big mom’ı indiren luffy olmasa da beklentileri doğru çıktı.
King kaido kk olacak dedi yarım saat sonra yenildi kaido.

Kata kendi gözleriyle görmüş anlamış kimin kk olacağını. Tıpkı shanks’ın çok önceden anladığı gibi.
King’e kendi kaptanı söylemiş “joyboy beni yenmeye gelecek” diye ama King’in 2 hücreli beyni bu savaştakilerden birinin joyboy olduğunu düşünmeye yetmemiş.

-King’in trajedisi ırkının katledilmesi. Hayattaki amacı gittiği adaları durduk yere yıkıp zorbalık yapmak (mangakanın deyimiyle).
Katakuri’nin trajedisi vasıfsız bi anne ve kaptana sahip olmak. Big mom’dan korkmayıp çocuklarına zorbalık yapanlar kendisinden korksun diye tüm yaşam tarzını ve davranışlarını değiştirmiş. Kaptanının yapması gereken tayfayı koruma görevini kendisi üstlenmiş.
 
Shiryu at hırsızı görünmezken Zoro'ya bir sürü darbe atıp Zoronun bulduğu tek açıkta tek atacağı birisi en güçlü müçlü olmaz ondan en güçlü sağ kol kaptanından yaşı büyük zeka küpü kasıntıların en seksisi ben beckman samadır.
Shiryu serinin en güç sağ kolu olacak adamı olan zoro ile kapışacak en kötü ihtimalle zoro'ya denk olacak ki genelde ana karakterler kendilerinden güçlü kimseler ile savaşır muhtemelen zoro'dan da açık bir şekilde güçlü olacak BB tayfası sona mı kalır bilmem ama sonlara saklandığı çok açık en güçlü sağ kol çıkabilir niye çıkmasın

Beckman'nın tek olayı yonkoular tanıtıldığında Shanks'in tayfasını sayılırken Beckman'ın özellikle güçlü olduğunun belirtilmiş olması
 
Bak son kez yazıyorum. King'in yeteneği;

Hızını kullandığı zaman çarmendır ateşi sönüyor ve savunması gidiyor. Savunmasını açtığında hızını kullanamıyor. Ve bu adam Zoro'ya ayak uydurmak için bile hızını kullanıp saldırı atıyorken 2v1 dövüşürken Marco'nun hızına yardımlaşarak bile ayak uyduramayan adam ateşini mecbur kapatıcak. Alevi açıkken de gayet hasar yiyor.

Son olarak şunu sorucam siz bir şey yapıp yapamadığını neye göre ölçüyorsunuz ? Katakuri ve Luffy o mızrak yaraları dışında yüzde ufak kan izleri ve çentikler dışında bir şey taşımıyorlardı yani adamın dövüşü çok rahat tamamladığını veya hasarsız olduğunu nereden anlıyorsunuz. Yumruk dövüşleri zaten kesici alet içermediği için kalıcı belirgin etki bırakmıyor. Rakibin inmesine ne kadar kaldığı kendi ağzından dile getirmediği veya son darbeyle düşmediği sürece anlaşılmıyor. Ben bunu cidden anlayamıyorum mesela dalga amaçlı da yazmıyorum nasıl anladığınızı bana da izah edin. Kaido ve Luffy nihai saldırıları atmasa Kaido'nun düşmesine ne kadar kaldığını Kaido'ya bakarak tahmin edebiliyor musun ? Kata dövüşünün son ataklardan sonra dahi daha bitmediği yazılıyordu bölüm yorumlarında. Marco'nun King'e savunma modu açıkken ve 2v1 atarken zarar verip vermediği burada kilit nokta.. Wanoda herkes zarar görüp eşleşme aldı. Sanji, Mariadan dayak yedi, Queen, Marco'dan. Inuarashi, Kaido'dan Jack, Sulong Minklerle 2v1 atarak. Vs. Vs.
Handikap olunca mangada belirtiliyor bir şekilde. Kaido'nun gücünün azaldığını Yamato bulutların zayıflamasına bakarak söylemişti. Sonra adayı taşıyamamaya başladı. Ayrıca son bölümden önce diz çöküp oturuyor.

Mesela King Marco beni çok yordu deseydi, Zoro Marco seni iyi yıpratmış deseydi, King dövüşün ortasında daha önce yediği dayaktan dolayı açık verseydi, dışardan birisi yorumlayıp King-sama Marco'yla uğraştığı için tam gücünde değil bugün deseydi vs vs.

King'in Marco'dan dolayı handikaplı olduğu herhangi bir şekilde gösterilmedi. Onun için yediği dayak önemsiz dedim. 2vs1 olmaları büyük avantaj bunu görmezden gelmiyorum. Dediğim şey bunlar da pek bir yara almadan kendilerini çok kasmadan yenmişler işte. Demek ki o kadar da boş değiller. Savunmaları saldırıları fena değil demek istiyorum. King>Marco ya da Marco>King demek için yazmıyorum. Bana göre King=Marco bu arada.
 
Shiryu serinin en güç sağ kolu olacak adamı olan zoro ile kapışacak en kötü ihtimalle zoro'ya denk
Neye göre benden alıntıladığın mesajda ben daha farklı bir senaryo düşünmüşüm bu da senin düşüncen dövüş gerçekleşene kadar fikrim değişmeyecek. Shiryu varlığını silip gözlemi sayesinde Zoroyu kesip acı çektirecek zevk alacak bu durumdan Zoro sonra açık bbulup sorunu çözecek ve Shiryuya tek atacak. Ben öyle yüz yüze bir çarpışma beklemiyorum. Zoroya ters olacak Zoro yine de yenecek durum bu
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık