Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049: Arzu Ettiğin Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 232 58.6%
  • Orta

    Kullanılan: 95 24.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 69 17.4%

  • Kullanılan toplam oy
    396
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
miralleri görüyoruz Akainu onlara konuşma yapıyor "Bu çaylaklar dünyayı değiştirebileceklerini sanıyorlar... One Piece mi? Saçmalık! Hepsini o adada yok edeceğiz! Bu saçmalık son bulmalı!" Amiraller gemi ile wanoya gidiyor Kizaru,Ryokugyu ve Fujitorayı görüyoruz (Ryokugyu yu ilk defa burda görüyoruz) Kendi aralarında konuşuyorlar "O veletleri devrimek için bi kişi yeterdi? Niye 3 kişi gidiyoruz ki"
"Onları hafife alıyorsun Ryokugyu Onlar Kaido yu devirdiler... sonra gülümsüyor tekrar karşılaşacağız gibi görünüyor Luffy"

Ve Shanksı görüyoruz "Patrooon yakında wanoya varıcaz donanma da buraya geliyor olmalı"
Shanks gülüyor "Gelecek olan savaş bu çağın kaderini belirleyecek! İstediğin dünyayı alabilecek misin Luffy? Sonra bir geriye dönüş görüyoruz Roger Shanks a "Dinle Shanks benim zamanım kalmadı... sen onlara destek olmalısın gelecek çağa destek ol! Dünyanın gerçeği görmesine yardım et (şapkasına elini koyar) bu şapkaya değer birini bu Shanks! sana güveniyorum!"

Günümüze dönüyoruz Shanks tüm tayfayı karşısına almış; İyi dinleyin bu savaş tüm kaderimizi belirleyecek her şeyimizle savaşacağız! (kılıcını kınından çıkarıyor kral haki basmış gemi adeta parçalanacak gibi sallanıyor) SAVAŞA HAZIR OLUN!!

Ver mehteri Allah Allah


Dip not: Adamı zerre kadar sevmem ha
 
Xebex'i Roger'ın aldığını düşünüyorum. Garp ya yenilgiye uğratıldı ya da işin büyük kısmını Roger yaptı. Ama Denizciler zaferi Garp'a yazdı. Garp kendi isteği ile rütbe atlamamıştı. Koramiral olarak kalmayı kendisi seçmişti. Rütbe atlamayı hak etmediğini düşündüğü için böyle bir şey yapmış olabilir.

Zaten Garp'ı bir denizci olarak ele aldığımızda, kendi içinde çok başarısızlığı olan bir adam. Roger'ı yakalayamamış, oğlu devrimci olmuş, torunu desen korsan, üstünü birde Ace gözlerinin önünde öldürüldü. Garp'ın alaycı tavrını da bu yaşadığı acılara bağlıyorum. Bir şekilde savunmaya almış kendini. Bence Garp tahmin edildiği kadar güçlü bir adam çıkmayacak. Ha kolay kolay kimseye ezilmez ama öyle zirve de değildir.
 
Amiraller adaleti yol olarak seçmişken
Yonkolar eşitliği yol olarak seçmişler çok tatlı bir detay bu.

Big mom tüm ırkları toplayarak eşitliği sağlamaya çalışmış. Onun eşitlik yolu aileleşmek. Kan bağı
Kaido anarşi ve kaosla savaşta ki düzenle eşitliği getirmeyi amaçlamış
Shanks reddediyor direk bu tanımı.
Beyaz sakal tayfasında hristiyan inancı gibi kollayici babanın altında eşit çocuklar inancı var. Burada kan bağı aksine sevgi bu düzeni sağlıyor.
Karasakal henüz işlenmedi. Luffy de ise herkesin özgür olduğu bir eşitlik anlayışı var.
Luffy liberal çıktı :O


Bunun karşısında 5 tane farklı adalet anlayışı var ve şunu görüyoruz seride adalet anlayışları da eşitlik anlayışları da duruma göre doğru veya yanlış konumda olabiliyorlar.

Capori biraz videondan ilham aldım okuyorsan buraları helal et
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık