Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaidonun hibrit formu Nikayı yerden yere vuruyordu. G4 = Kaido, Dof= Nikaydı. Nika kaç kere CO oldu geri geldi. Hasar aldığı da belli tepkilerinden ama devam etti. O halde Kaidoyu indiremezdi. O yüzden dev el yaptı, Kaido da ateşle kaplanınca Ryou ile vurdu işte. Kaido yana çekilse Nikanın enerjisi bitip kaybederdi ama diger bütün villainler gibi klişe yumruğa kafa atmayı seçti. Bu halde bile Kaidonun inmemesi lazım. Uyanış görmedik. Çer çöpe uyanış veren E. Oda Yonkoya gelince 3 maymunu oynuyor. :)
sOda bu yapar sonra Adnan Oktar'ın kedicikleri tarafından övüldüğü gibi övülür dahi oda müthiş beyin falan diye. Toriko one piece'e özellikle şu gear5 olayından sonra 1000 basar kalite olarak senaryo olarak bence.
 
Bu savaş yumruk yumrağa bir kapışma sonucunda bitmeliydi. Böyle değil! Şimdi ne olacak derseniz hükmet harekete geçecek ki o gemilerde sağlam birileri varsa güzel bir şeyler olabilir. Ben Kaidonun son bir hamle ile kalkıp hükumete karşı savaşacağını düşünüyorum. Hatta Kaidoyu Ryugokuya harcata bilirler.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık