Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte, köprüyü geçene kadar ayıya dayı demişte olabilir. Koca 72 yıllık ömründe etliye sütlüye pek karışmayan bir adamdı Pala dayı.
Burada unuttukları ihtimal Xebec’in Roger dahil hepsinden güçlü olması.Kaido beşliyi sıralarken en sola muhtemelen en başa onu koymuş zaten.Bu adama Roger ve Garp durduk yere birlik olmazlar.
 
Onu yenebilen Joy Boy ise, Roger ve WB onu yenemediği için Joy Boy değil oluyor.:D Neyse bu muhabbet değişir ama değişene kadar tadını çıkaralım.:D
Eee korsan olarak 7 kez yenilmiş. Donanma ve imparatorlara meydan okuyup 18 kere esir alınmış. Maşallah herkes Joy boy bu seride Kaido'un dediğine bakarsak. :ehe:

Denizciler bir çok kez yakalamış. Akainu ve Garp'a kesin yenilmiştir bu . Akainu - Garp Joy Boy diyebiliriz bence.
 
Asya'nın seçilmiş milleti falan olmadıklarını idrak edememişler hala:d En başta ortada seçilmiş bir millet olmadığını anlamaları gerekiyor tabi.. Kankası da "kader blablabla" dedirtip reenkarneye doğru yol almıştı. Fıtrat değişmiyor kesinlikle.
Bilinçaltı böyle adamların. Atom bombası mesela. İlla o tarz patlamalar sokuyorlar hikayeye. Big Mom'a patlamalı son çizdi adam şaka gibi. HxH'da da vardı atom bombası. İnsanüstü de olsan atom bombası ayrı bir yerde kafalarında.
Luffy’nin özgürlük anlayışı istediğini yapabilmek, dünyayı istediği gibi kimseye sormadan değiştirmekmiş demek.

Aslında İm’in koltuğunu isteyen bi diktatörmüş çocuk.
Luffy bencil diye hep dediler. O değil de bu Luffy diktatörlük peşinde. Babası ile ters düşecekler böyle giderse. :)
Seçilmiş kişi bile değil Luffy, meyveyi yemese ne olursa olsun bir şeye yaramayacaktı.
Olur mu meyve Luffy'i seçti. Meyve biri onu yemeye çalıştığı an telepatik olarak zihnine girip yedirmemiş kendini. Shanks'ı da telepatik olarak yönetmiş meyveyi Luffy'nin köyüne götürsün diye. Ayrıca meyve Luffy'nin varlığını da görmüş 800 yıl önceden. Kendini ona saklamış. K.hakisi hem 800 yıl ilerisini hem bütün dünyayı görüyor meyvenin. Helal olsun meyveye. Ne iradesi varmış öyle.
 
Oda, Beyazsakal'a Wanoyu kurtartmayarak çok büyük zarar verdi.
Beyazsakal için çok falso var, Ace Teachin peşinden giderken dayak yiyeceğini bile bile, Shanks uyarmasına rağmen üstelik hiç bir şey yapmaması da örnek verilebilir.

E. Oda aslında bize karakterlerin doğrusu ve yanlışı ile var olduğunu pek çok kez gösterdi. Biz hep onları kusursuz düşündük ama değiller.
 
Eee korsan olarak 7 kez yenilmiş. Donanma ve imparatorlara meydan okuyup 18 kere esir alınmış. Maşallah herkes Joy boy bu seride Kaido'un dediğine bakarsak. :ehe:

Denizciler bir çok kez yakalamış. Akainu ve Garp'a kesin yenilmiştir bu . Akainu * Garp Joy Boy diyebiliriz bence.
Kaido adil bir dövüşten bahsediyordur yada 1vs1 olacak kadar adil kavgada kaybetmeyeceğine emin.Denizciler adam avlıyorlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık