Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümde güzel malzeme var ama bende enerji, istek vs yok. Lucci dövüşü sonrası Luffy'e dönmüşüm. Bir şekilde atlattık ama mecalim kalmadı. Size iyi eğlenceler gençler çok seksi yorumlar gördüm böyle devam.
 
Dediğimiz gibi Luffy, Kaido’yu yenemedi… Kaido’nun da dediği gibi… Joy boy-Nika kombinasyonu yenmiş oldu kendisini… :d

Bu arada Kaido düşerken… Zoro kelleyi alacak mı acaba…? Ksksksk
Bu mantıkla kaido nun meyvesi de kaido ya ait değil. luffy de aslında kaidoyla dövüşmedi. sonuçta adam dövüşün tamamında meyve güçlerini kullandı.
 
gökten vahiy mi geldi joy boyun sadece kaidoyu yenebileceğine dair? Senaryoyu kes. Kaido demek şartlamış sadece joy boya yenilmek istiyorum ben diye
 
kaido kinge joy boyun onu yenebileceğini söylerken birkaç bölüm önce joy boy olacağım demişti ahahshsh ne yapcağını bilmeyen bir adet sçarımsı oda lütfu.
 
@Raiden eyvallah :sapkali:


Yaptıkları ile Joyboy görülmesi ayrı bir şey. Kaderi Joyboy olmak ayrı bir şey.

Luffy daha önce KK olmak istiyorum dediğinde Rayleigh'in GL'ı mı fethetmek lafına bunu yapmak istemediğini, denizlerdeki en özgür adam olmak istediğini, KK olmanın bu olduğunu söylüyor.

Yani Luffy macerasını yaşayacak, kendi istediği şekilde KK olacaktı. Şimdi Luffy 800 yıldır belli olan bir kaderi yaşıyor. Bu bölümle söylemi de değişti. Dünyayı dizayn etmekten bahsediyor. Önceki Luffy değil bu. Nika'dan önce de seri bozmuştu ama şimdi yokuş aşağı gidiyor.
Luffy’nin özgürlük anlayışı istediğini yapabilmek, dünyayı istediği gibi kimseye sormadan değiştirmekmiş demek.

Aslında İm’in koltuğunu isteyen bi diktatörmüş çocuk.
 
O zaman da eleştirdik. Seçilmiş kişi istemiyoruz diye. Luffy fanı arkadaşlar kabullenmedi bir türlü olayın oraya gittiğini. Şimdi de eleştiriyoruz. Bir şeyin gerçekleşme ihtimali ile gerçekleşmiş halini eleştirmek arasında da fark olsun bir zahmet. O zaman bunlar tehlikeli ihtimallerdi, şu an hayal edebileceğimizin çok daha ötesinde kötü işlenmiş gerçekler. Onun için şimdi daha sert eleştiriyoruz.

Önce dostluk, arkadaşlık, istek, irade, çalışma, azim diye başlıyorlar, sonra dönüp dolaşıp seçilmiş kişiye bağlıyorlar. Yeterince isterseniz siz de seçilmiş kişi olabilirsiniz çocuklar. Ama elimizde yalnızca bir tane var yapacak bir şey yok. :)
Seçilmiş kişi bile değil Luffy, meyveyi yemese ne olursa olsun bir şeye yaramayacaktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık