Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o devasa yumruktan ala nasıl bir büyük saldırı olacak anlamadım wano büyüklüğünde yumruk mu yapacak şimdi.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Wano sonunu zaten hep fenerler ile luffy'nin aynı anda kaidoyu yenmesiyle biteceğini düşünmüştüm. Ama fenerden güç alma olayı yaaaani dedirtti bana kaido'da ne adammışsa bi yenemedi luffy daha ne yapması lazım yakında tayfayla birleşip Voltranı oluşturacak herhalde.
 
Hiç umrumda değil o yumruğu isterse 10 bölümde indirsin.Hatta yumruk insin Kaido kurtulsun Luffy'i tekrar bayıltsın Luffy tekrar ayıltsın bu döngü 20 defa daha tekrarlansın wano'yu 2028 yılında bitirsin nasılsa hiç bir beklentiye girmeden takip ediyorum artık yeni bölümü okumam 2 dakika mı almıyor.Bakıyorum salak saçma karakterler hakkında fb mi var,momo gene ağlıyor mu,Oden'in işe yaramaz ekibi kınlar mı ne haltsa geçmişi mi hatırlıyor,usop korkudan ağlıyor mu sonraki panele geçiyorum zaten bunu yapınca son 10 sayıda okunacak birkaç panel kaldığı için okunacak birşey kalmıyor.O kadar umrumda değil ki artık çok stressiz rahat takip ediyorum.Önümüzdeki bölüm Luffy Kaido'nun kafasını koparsa da,Kaido Luffy'i bayıltıp tekrar köle yapsa da aynı derece de şaşırırım yani hiç :)
 
Yahu ben güç skalasını yakalayamiyorum.şimdi luffy bu kaidodan tek yedimi yedi sonra 2 gün eğitim aldi kaido şok sonuç gene yenildi.Sonra meyve uyandi luffy öldü başka biri uyandi gibi aktarildi kendi benliği var dendi ama luffy aynı luffy kaldi ben g2 gibi bir dövüş stiline geçecek diye düşünürken havali bir forma kısaca, herif şakamatiğe dönüştü buna da tamam sonra bu zamana kadar gördüğümüz en güçlü saldirisi diyebiliriz heralde gear şakamatikle koluna hava üfledi ve kimsenin umrunda olmayan saldırı ismi ile göklerden gelen karari uyguladi ve hiçbi işe yaramadimi uçan fenerler de yazan dilekleri görünce luffy daha güçlendi yenicek yani kaidoyu bumu MÜTHİŞ
 
Arkadaşlar inecek kişi Kaidou yani bir imparator. Bırakın da uzatsın ya. Şu an bu dövüş bitse benim fikrime göre daha sıkıntılı mesela. Zoro ve Sanji'de gördük dövüşler kısa kesildiğinde neler olduğunu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık