Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiliği etkiliyor veya kişiliğine göre meyve sahip oluyorlar yazmışım. Oda'nın meyveler konusunda bize gösterdiği budur, çoğu karakterler meyve ile uyumlu.
Law'ın yeme sebebi zorunluluktan. Hastalıktan kurtulmasının tek çözümüydü. Doktor oluşu büyük + yazdı sadece. Ama doktor olması kişilik değildir ki. Meslek o. Hayattaki insanlar hangi mesleğe sahipse kişiliği de o mu oluyor yani. Bunu mu demek istiyorsun.
 
Law'ın yeme sebebi zorunluluktan. Hastalıktan kurtulmasının tek çözümüydü. Doktor oluşu büyük + yazdı sadece. Ama doktor olması kişilik değildir ki. Meslek o.
Law x sebepten yemiştir o zaten farklı demeye gerek yok, ben Oda'nın bu konudaki genel görüşünü yorumladım. Karaktere uygun meyve veriyor. Ayrıca herkes doktor olamaz, kişilik gayet önemli.
 
İki kere soruyor. Bariz hareketlerini taniyamiyor. Sonrasında Luffy'den aldığı cevapla rahatlıyor adam. Oradaki rahatlığı da savaştığı belki de sevmeye başladığı adamın hala orada durması. Öncekinden bu hissi alamıyordu.

Öldüğünü yine düşündüğü durumlar oldu karşısına çıktığında böyle tepki vermedi.

Onun dışında bir kez sordun. İkinci kez yine sormazsın. Bariz bir şey anlatmaya çalışıyor çizer Kaido üzerinden.
Fark etmez. Meyve tanıtımı, gelecekte böyle olmaz bence zayıf bir temenni. Luffy Joy Boy. Ve millete özgürlük eğlence vs getirecek. Bu da Luffy'nin kullandığı yeteneklerin tekrar kullanılacağı anlamına gelir. Luffy'nin Joy Boy olduğunu da rakiplerinin gözüne sokacağı çok bariz belli.

Bu muhabbetler aynı Kaidou Luffy'i denize attığında yapılan Joy Boy unvan muhabbetlerine benziyor. Joy Boy olunuyormuş, demek bir unvanmış ki Kaidou da o yüzden sen de Joy Boy olamazmışsın demiş diyordu millet. Ama orada bariz bir şekilde Luffy'nin öldüğünü düşündüğü için öyle söylüyordu, bu da öldü demek ki Joy Boy değilmiş anlamında söylenmişti. Aynı mantık burada da var. Net olarak öldüğünden emin oldu, Luffy de net bir şekilde öldü. Burada tereddüt yok. Sonra karşısına Luffy geçti farklı güçler ile. Sorgulama da o yüzden.
 
Anlatamıyorum sana neyse.:D Son bir deneme yapacağım belki anlarsın.

Bu belki Oda'nın kafa karışıklığını da iyi resmeder.

Savaş başlamadan önce:

1- Luffy B.haki vol 2 öğreniyor. Temassız vurma. Ve işi bununla bitirecek diye düşünüyoruz. Ya da büyük katkısı olacak diye.
2- Bu teknik Red Roc hariç daha sonra gündeme bile gelmiyor ve bu sefer ortaya Kral Haki power upı çıkıyor. Bunu da ilk resmedişide çok etkili çiziyor ve kral hakiden artık gidecek sanıyoruz. Sonra Luffy düşüyor.
3- Geri geliyor bu sefer Kaido kullanımını laf ettiği içi daha iyi kullanacak yine kral hakiyle bu iş çözülecek gibi düşünüyoruz ama sonrasında 1042'ye doğru bunda da sonuç çıkmıyor. Herkes G4 ile kombine ederse olur bu iş diye düşünüyor. Zira karakter normal halinde iken Hibrit Kaido'ya karşı denk savaşıyordu.
4- G4 + kral haki ile de olmuyor. Zira Luffy seviyeyi artırdıkça Kaido da artırıyor. Artık herkes uyanıştan bir şeyler olacak diye düşünüyor.
5- Uyanış geliyor. İlk 2 bölüm o kadar absürtlükler oluyor ki artık Kaido oyun hamuru oldu sanılıyor. Bu iş bitti diye düşünülürken yine olmuyor.
6- Yine kral haki ve b.haki vol 2 temassız haki muhabbetlerine gidiyoruz.

Yani uyanış geldi ama çözüm olmadı. Kaido meyvesiyle bir magma zırhı çıkardı. Luffy buna Tanrı meyvesi denilen hayal ettiği her şey olur denilen Toon Force gücü var denilen meyveyle değil yine b.haki vol 2 ile çare bulmaya çalışıyor. Oda bir sürü güç veriyor ama hiçbirini işlevi varmış gibi çizmiyor. Gösteriyor ama elletmiyor anlayacağın.

Ya ver gücü artık bitsin. Uyanışla gelen tekniklerle vurup ada mı yaracak? Yoksa kral hakiyi basacak ortalığı mı karartacak ne olacaksa olsun Oda. Sıçtın batırdın artık bir sonuca bağla bu işi artık.
Yeminle şu 6 maddeden biriyle Kaido inseydi kimse tek laf etmezdi. Ama öyle bir b*kunu çıkardı ki artık en sevdiğim seriden soğudum yeminle kaç aydır. Artık takip bile edesim gelmiyor seriyi. Naruto'nun sonuna laf ederken böyle olacağını bilseydim Naruto'yu öve öve bitiremezdim.
 
Yıllarca Wano'yu merak ettik, bekledik, gelsin artık serinin zirve arclarından biri olacak dedik (Özellikle Zoro'cular). 1 yıldır ise artık bitsin de gidelim diye dua ediyoruz :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık