Anlatamıyorum sana neyse.Power up alıp yenilendi zaten Nika uyandımeyve baya yiyip bitiriyor ya hani kalbim at diyor attırıyor 0dan haki filan fullüyor. Ha dersen ama Luffy'nin ömründen alıyor o zaman derim ki o meyve olmasa Luffy'nin ömrü 10 defa bitmişti.

Bu belki Oda'nın kafa karışıklığını da iyi resmeder.
Savaş başlamadan önce:
1- Luffy B.haki vol 2 öğreniyor. Temassız vurma. Ve işi bununla bitirecek diye düşünüyoruz. Ya da büyük katkısı olacak diye.
2- Bu teknik Red Roc hariç daha sonra gündeme bile gelmiyor ve bu sefer ortaya Kral Haki power upı çıkıyor. Bunu da ilk resmedişide çok etkili çiziyor ve kral hakiden artık gidecek sanıyoruz. Sonra Luffy düşüyor.
3- Geri geliyor bu sefer Kaido kullanımını laf ettiği içi daha iyi kullanacak yine kral hakiyle bu iş çözülecek gibi düşünüyoruz ama sonrasında 1042'ye doğru bunda da sonuç çıkmıyor. Herkes G4 ile kombine ederse olur bu iş diye düşünüyor. Zira karakter normal halinde iken Hibrit Kaido'ya karşı denk savaşıyordu.
4- G4 + kral haki ile de olmuyor. Zira Luffy seviyeyi artırdıkça Kaido da artırıyor. Artık herkes uyanıştan bir şeyler olacak diye düşünüyor.
5- Uyanış geliyor. İlk 2 bölüm o kadar absürtlükler oluyor ki artık Kaido oyun hamuru oldu sanılıyor. Bu iş bitti diye düşünülürken yine olmuyor.
6- Yine kral haki ve b.haki vol 2 temassız haki muhabbetlerine gidiyoruz.
Yani uyanış geldi ama çözüm olmadı. Kaido meyvesiyle bir magma zırhı çıkardı. Luffy buna Tanrı meyvesi denilen hayal ettiği her şey olur denilen Toon Force gücü var denilen meyveyle değil yine b.haki vol 2 ile çare bulmaya çalışıyor. Oda bir sürü güç veriyor ama hiçbirini işlevi varmış gibi çizmiyor. Gösteriyor ama elletmiyor anlayacağın.
Ya ver gücü artık bitsin. Uyanışla gelen tekniklerle vurup ada mı yaracak? Yoksa kral hakiyi basacak ortalığı mı karartacak ne olacaksa olsun Oda. Sıçtın batırdın artık bir sonuca bağla bu işi artık.