Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1048 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano harici dış dünyayı görmeyi o kadar özledim ki kapak hikayesi > bölüm benim için. Çok sıktı bu arc.. Orochi umarım bu son olur dostum benim geber artık. Kaidonun düşüşü ve momonun büyümesi daha en az bi 10 bölüm sürer görün bakın.
 
Liderlerini yalnız bırakmadı adamlar, liderleri kendisi gitti.

Oden ve Wano'da, Kaido'yu alacak güç vardı o yüzden böyle saçma sapan bir karaktere büründüler.
Gitmediler hyogoro boşa mı ağladı öyleyse ? 1v1 de gücü vardı yalan yok ama sayı olarak yoktu ki ondan yenildi. Sonrasında hapishaneye baskın yapılabilirdi, infaz sırasında baskın... Bak örnek çok. Alayı yovşak gözümde sen seversin bilemem görüşüm bu. 1 adam çıkmış ryuma, oden de silüet hali kraldı wano ya geldiği zaman değişti memleketin havası suyu bozuk...
 
Zoro her ne kadar King'i kolayca yenmiş gibi gözükse de ben King'in Katakuri ile gözlem konusu hariç çok bir farkını göremiyorum.Zoro'nun rakibi King değil de Katakuri olsaydı yine Zoro yenerdi.

Çünkü Zoro bu arcta sandığımızdan da daha çok güçlendirme aldı.Yani King'in yenilme sebebi güçsüzlüğünden değil, Zoro'nun aşırı güçlenmesinden.Ki ödülünün yüksek olması King'in ne kadar ciddi bir rakip olduğunu gösteriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık