Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Trafalgar D. Water Law

Zoro VS Law


  • Kullanılan toplam oy
    467
Bro şu saatten sonra eğerki Oda Zoro & Sanjiye rakip olarak çizerse bizimkileri kimseye kaybettirmez. O yüzden bizimkilerin karşısında diğerlerinin bir önemi yok. Hele prime hallerine ciddi zarar bile veremeyecekler. Tahminim gelmiş geçmiş en güçlü 3'lü olarak zirvede olacaklar.
Bende isterim Zoro ve Sanji'nin, Law ve Kid'e kaybetmemesini ama Shabaondy'den bu yana bize Luffy,Kid, Law üçlüsünü dayatıyor. Kid ve Law'ın, Zoro ve Sanji'ye üstünlükleri meyvelerinden. Bir de Law ve Kid denizlerde korsanlık yapılırken bizim ikilinin korsanlık aklından bile geçmiyordu. Yani aradaki farkı kapatmaları için hiçbir sebep yok. Bizim ikili geçerse şaşırmamda. Aralarında büyük bir fark yok zaten o yüzden " >= " şu ibareyi kullandım. Aralarında güç farkı aşırı değil.

Luffy>>>>Law>= Kid>= Zoro>= Sanji
 
Roger'in Wb'si vardı, Ray'ın Oden'i (rakip olarak). Şimdi Luffy'nin Wb'si dediğimiz adam kim? Kid'se eğer, Zoro'nun Oden'i Yamato mu oluyor yoksa Killer mi?
Killer oluyor ama şurada bir yanlış olmasın. WB'nin adamı Marco'ydu. Oden tayfasından biri bile olsa Marco birinci adamdır. Yani Rayleigh'nin karşılığı Marco. Zoro'nun Karşılığı ise Killer.

Luffy'nin karşılığı Law'dır. Kid, Shiki'nin karşılığıdır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık