Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet o kadar hevessiz ki Luffy'nin kesme saldırılarına karşı zaafının Kaido tarafından doğrulanmasına kılıççı arkadaşlarım tepki bile vermemişler.
Bunun doğrulanmasına kimin ihtiyacı vardı? Normal insanlar her türlü fiziksel saldırıdan etkilenir o yüzden kesme saldırıları ayriyeten belirtilip zaaf olarak gösterilmez. Luffy hiçbir fiziksel saldırıdan etkilenmiyor normal insanların aksine. Ama meyvesinin kesme saldırılarına karşı bir artısı yok. Dolayısıyla bu Luffy'nin meyvesinin zaafı oluyor. Normal bir insandan daha çok kesiliyor daha çok etkileniyor değil. Ekmek çıkacak mevzu değil yani buna birileri yükselseydi (bazı uçmuşlar hariç) forumun seviyesinden şüphe duyardım.

Luffy normal haliyle Kaido'yu dövüyordu efsanevi uyanışı gerçekleştirmiş haliyle sadece dayak yiyor. Bunun ne kadar geri zekalıca bir durum olduğu üzerine biraz kafa yorarsanız yedi ceddinize küfür yemiş gibi bakarsınız ekrana. G4 Luffy'nin enerji sıkıntısını çöz bundan çok daha etkili dövüşürdü. Bu uyanış işi samimi söylüyorum sadece fantezi. Bu bir fetiş yani adam 25 yıllık eserinde nasıl olsa benim değil mi hıaaa.... diye kendi fetişini çiziyor. Luffy dövüşün ortasında yıldırım üzerinde direk dansı yapıyor. Bu son yazdığım şey şaka değil mesela. Gerisini oradan şeedin
 
CP0'yu çok güçlü tasarladığına eminim.Ne zaman oldu bunun sondan birinci arc olduğu artık belli oldu bunlara ayıracak senaryo kalmadı.En son dedi ki bunlar tırt çıksın en babası Kaido'ya teklensin tamam işte dedi.Bunların işi Lucci'yle bitmişti zaten dedi.Ben ordaydım evet
 
Onigashima'daki devasa kılıcı kim kullanacak diye tonla teori yazıldı, bence kimin kullanacağı açık, Nika. O kılıcı alıp ejderhayı kesmezse ayıp olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık