Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy nin hala bilinçli olması biraz olsun içimde seriye devam etme isteği uyandırdı açıkçası...Momoya kayıtsız güvenmesi falan bizim bildiğimiz Luffy. Yoksa uyanıştan sonraki bikaç bölümü 0 zevkle ve beklentiyle okuyordum.
 
Sürekli tekrarlanan olaylar siralamasi....

1-Wano halkınin çilesi
2-Surekli gösterilmeye calisilan samuraylarin iradeleri
3-hala zirlayan Momo
4- gereksiz bir karakter Orochinin 31. Defa ölüp geri canlanması
5- Kaidonun Luffyi dövüp dövüp son panelde luffynin bir saldırı yapması ve luffy ile kaidonun yüzü ile bölümü bitirmesine mi laf edelim ?

Bence bu adam yaşlanıyor. Bu kadar tekrarin başka açıklaması yok ...
 
Şu bölümleri anca Youtuberlar falan över… onlarında neden övdüğü malum. Yani bir seri bu kadar bok edilebilirdi. Herif öyle bir hale geldi ki… hem Ayranım dökülmesin hem de… modunda takılıyor hıyar. Özellikle son bölümlerin hiçbir övülecek tarafı yok. Hatta Oda’nın böyle bir seriyi bok ettiği ve milletin zamanını çaldığı için… Herkesten özür dileyip Harakiri yapması lazım…
 
Dejavu olduk bu ne böyle neden aynı şeyleri devamlı okuyoruz? Neden devamlı orochi dönüp duruyor? Neden devamlı wano halkından enstantaneler izliyoruz? Neden devamlı momo ağlıyor? ve en önemlisi neden Luffy 1673 bölümdür dayak yiyor ve hala ayakta duruyor? Yenilmeyecekse ki yenilmeyecek neden bu kadar dayak yediriyorsun? Kabus gibi aynı şeyleri sanki yıllardır yaşıyoruz gibi ve yaşayacak gibiyiz.Sanki bundan 2 ay sonra da Orochi yeniden ortaya çıkacak Momo hala ağlayacak wano halkından görüntüler gene göreceğiz ve Luffy gene dayak yiyecek. Sonsuz döngüye girdik Oda doctor strange gibi bizi sonsuz döngüye soktu.
 
Geçen bölüm yine Luffy'nin yeni bir saldırısıyla bitmişti. Oda, kendince bir heyecan yarattı yani sonraki bölüm için; saldırı isabet bile etmedi. Bu ne? N'oldu şimdi o yıldırım tuttuğu koca panel? Bu bölüm de, bir milyonuncu kez, Luffy'nin yaptığı yeni bir saldırıyla bitiyor. O kadar çok aynı şeyi çizdi ki, hiçbir etkisi kalmadı.

Luffy yine arada salak salak gülmeye devam ediyor. Yine baştan sona dayak yiyor.

Ve bunca şeyden sonra sonuç ne? Devasa bir yumruk... E döndük başa?

Oda artık yazamıyor, üretemiyor. Seri de rezalet bir hal aldı. Bunları kabul etmek lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık