Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiraller meyvesiz çok birsey yapamaz. Ne olursa olsun wb bile meyvesiz çok zayıf kalir. luffy meyve olmasaydi kaç kez ölürdü bilmiyorum. Kaldıki roger, reyleigh, garp kendilerini belki yıllar geçtikten sonra bu kadar gelistirdi. Gençliginde yolculuga baslayan roger ölürken en az 10-20 yil büyüktür. Shanks keza öyle yıllar sonra yonkou oldu. Totalde seri içindeki zamanda belki 4-5 yil geçti. Meyvesiz bu kadar gelisme saglayamazlardi. Yeni dünyaya hele kolay geçemezlerdi. Örnek Coby, bizzat garp egitiyor ama yillara ragmen çok zayıf şuan. Belki ileride amiral olabilir ama amiral ötesi degil. Ya da sanji ve zoro mesela, şuan daha amiral seviyesi degiller.

Haki asıl güç ama meyvelerde çok güçlü ve gelisim için o kadar zamanlari da yok. Kaldıki kaido kendi meyve kullanicisi. Şu açidan mantikli olabilir. Meyve kullanicisi meyveye odaklandigindan haki gelisim yavas kaliyor denilebilir.

Op meyvesiz eksik olurdu. Düsünsene akainu saf güç ya da kizaru tam komedi olurdu :)
 
Son düzenleme:
Reis yargı dağıttı her şeye rağmen. Luffy bir takım güçlerini kullanırken gücü kullandığı yere kral haki şimşekleri çıkıyor. Veya Kral Haki savunması da yapıyor olabilir.
 
Spoilerci abartmış yine Onigashima boyutunda felan değilmiş yumruk. Geçenki dev versiyonu yumruk atıyor gibi olmuş işte.
Yumrugun bir kısmı bulutlarin içinde gibi. Ilk spo'da kale kadar diyordu. Kaleden büyük. Onigashima kadar degil ama yakın. Bu yumrukla kaido rahat iner. Zaten farklı bir saldırisi yok kaido'nun, hep aynı güçte. Sınırı bu demekki kaido'nun. indiremiyo luffy'yi.

Bu yumrukla onigashima rahat parçalanabilir. Sonu ne olucak merak ediyorum. Dof vol2 gibi ama bu sefer ada komple GG olabilir. Belki yön degistirirse wano'ya dogru da gömebilir luffy kaido'yu, big mom gibi.

Bu arada kaido'da, big mom'in law'a yaptigi gibi luffy'nin elini çekmesi için çabaliyo, vuruyo ama gücü yetmiyo. law ve luffy'e yazar bu bölüm :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık