Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Luffy ile kıyaslamadım ki. Niye böyle bir şey içine girdin sen. Luffy için olsa o yorumumda adını geçiririm. Forumun yorumlar dahil globelde de shock wille ve puncture etkisi çok konuşuldu. Çok beğenildi. Etkilenenler oldu. Şimdi ben bunu yazınca Law fanları diyorlar da yok öyle. Forum takipçisi bilir zaten. Luffycisinden Doffycisine Zorocusuna vs. kadar övgüler aldı bu adam.

Dövüş eleştirisin o ayrı. Ama o 2 saldırının etkisi çokça beğenildi. Etkiyi okuyucuya da geçirdi. Daha da öylesi gelmedi. Bekliyoruz gelecek mi diye. Şuan sadece dövüşen Nika olduğu için ondan beklenir ama görüyorsun kimsede merak kalmamış. Law'da böyle değildi. Eleştiri geldiği kadar bolca övgü aldı. Ben forumda oldum olalı böylesi 2 hafta yaşamamıştım. O yüzden en sevdiğim 2 haftaydı. Globelde de desteklenince keyfim yerinde dolanıyordum. Şuan için hala öyle dolanıyorum.
Luffy'nin artık gücü arşa çıktığı için devasa bir yetenek de görse vaooov diyecek kimse kalmadı. Fakat Law'ın seviyesi belli ve o ana kadar böyle büyük çaplı bir saldırı yapmadığı için ilk görüşte milletin verdiği tepkinin böyle yükselmesi gayet doğal. Luffy bu saatten sonra Kaido'yu mızrak gibi güneşe fırlatsa ve Kaido'yu bu son görüşümüz olsa herkes diyecek ki "adam God mod açtı zaten bunlar bizi hayplamıyor."
 
Luffy nin Gear 5 teknikleri hava üfleyerek değil sanırım .Bu üretken bir teknik olduğunu gösterir. Buda tekniğinin dayanma sınırını ve Luffy nin yaşadığı stresi kaldırıyor sanırım.

Luffy nin Gear 5 ile yaptığı bir Kong Gun u görmek isterdim doğrusu ...Yıkıcılığı inanılmaz olurdu sanırım.
 
Fan değilken etkilendiği için fan olan, fan değilken fan olmamak için kendisini zor tutan vardı. Haftalar kıyaslandığında Law'ın gücü çok daha fazla övgü aldı yani. Forum ve globelde de anketlerde 1. çıkıyordu.
Gariban Kid'çiler ile uğraşmaya benzemez, forumda sağlam bildiğimiz Luffy'ciler bile gitti ama geriye bordo bere timi gibi bir Luffy'ci tayfa kaldı. Bunların mesaj yazdığını gördüğün an konudan çıkman lazım sen gelip Law övüp Luffy gömüyorsun. Cesaretini takdir ettim.
 
Yalnız Oda'nın kafa zehir gibi çalışıyor anladı Luffy'nin meyvesinde ayarı kaçırdığını şimdi aslında meyve olmadan da olura getiriyor. Oluyorsa olduraydın yav, şu karakterleri konuşturmak yerine bize hikaye içine yedirerek anlat.
Sonraki arc’a hazırlık yapıyordur belki. Luffy teach’le savaşırsa bu saçma gücünü kullanamayacak. Meyvesiz KK olmaya çalışabilir.

Teach şu saçma meyveyi tamamen çalsın başka bişey istemiyorum. Bu mangayı anca teach kurtarır artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık