Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serideki en kötü savaşlardan biri. Sadece Law ve Kid fanlarını etkilemiştir.
Hayır. Şimdi şöyle düzelteyim. Hepsine eleştiri geliyor zaten. Fakat Law'da fan olmayanlar dahi etkilendi. Bölüm yorumlarına dönüp bakabilirsin. En sevdiğim 2 haftaydı.


Luffy'den Law'a: Bir yumrukluk canın var
Law'dan Luffy'e: Bir kalplik canın var. Mess'ime yakalanmamak için aklını kullan.
 
Bu serinin çok kötü bir şekilde çamura saplandığını top kekte anlamıştım, Roger vs WB bölümünde artık seriden umudu kesmiştim. Luffy, Luffy diye tutturup 1000 bölümlük hikayeyi kurtuluş osman kıvamına getirdi Oda, bu karakterden başka ekran önünde kapışan adam bile kalmadı Zoro dahil ve en sonunda Luffy'i de Joyboy yaptı şimdi de kalkmış aslında meyvesiz de olur ayağına giriyor.

Roger vs WB bölümüne laf attığımda insanlar kızmıştı ama o bölüm yazarın korkaklığı bir işe yaramayacağı belliydi zaten hadi Roger vs WB'yi geçtim bunlar birbirini yenemediler o tayfa nasıl yenilmedi ? Niye dövüş off panel ? Niye kardeşim ya, bu serinin en büyük olayı Roger vs WB'dir yada Garp vs Roger'dır, şebek kim ya ? Olmuş 512031054 bölüm şebek mebek yok, bir anda şebek çıktı başımıza, ım çıktı, joyboy çıktı, seri KK olmanın hikayesinden retcon hikayesine döndü.

Roger kutuyu açmış, sen joyboy değilsin çünkü nika meyvesini yemedin yazıyormuş kutunun içinde o da küfür edeceğine gülmüş işte.
“O kadar yol geldik meyvesiz dünyayı devirdik ama yine de yaranamadık. Güleriz ağlanacak halimize.” demiş basmış kahkahayı.
Oda 1000 sayfalık seride düzgün kac tane VS çizdi ki biz ne bekliyoruz. Adam hikayeci uydur uydur ipe diz. İş çizmeye gelince kaytarıyor. Tite Kubo One Piece in çeyreği evrende az bi kadroyla ne VS’ler çizmişti. Bitince anladık kıymetini.
 
Serideki en kötü savaşlardan biri. Sadece Law ve Kid fanlarını etkilemiştir.
Şu an Luffy'nin savaşı Luffy fanlarını bile etkilemezken bu yazdığın saçma yoruma nasıl gülsek bilemedim. Law'ın dövüştüğü hafta insanlar biz niye bu adamın fanı olmadık zamanında diye kafasını duvara vuruyordu.

Luffy'den Law'a: Bir yumrukluk canın var
Luffy, Law seviyesine daha yeni geldi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık