Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karasakal için Luffy'nin meyve gücü olmadan savaşması gerekecek zaten.
Ayrıca bu Orochi gerçekten Momo gelene kadar ayağa kalkmaya devam mı edecek?

Gemisindeki devasa yumurtayı mı diyorsun? O açıklanmadı diye hatırlıyorum.
Hayır Shiki ile savaşında Shiki de bahsetmişti sendeki antik silahla dünyayı yönetelim diye, wiki'de yazan bilgiyi aynen aktarıyorum

"Roger and his crew went against Shiki's armada, with Shiki offering to join forces with Roger, as Roger found an Ancient Weapon via reading the Poneglyphs, and with their partnership, they could rule the entire world. "

1vs1 de Roger zaten zirve karakterlerdendir de, hakisiyle saf gücüyle dünyayı domine etme muhabbeti tartışmalı olur.
 
Uyanışı yaptığında bir en fazla 2 bölüm içinde wanoyu noktalamalıydı.Görünüşe göre daha çok yol var bu arcın bitmesine sabır sınayacak...Orochi falan kalkıyor,Momo flashbacki yapıyor okadar gereksiz o kadar konuyu dağıtan detaylar ki bunlar tamamen hemen bitirmeyeyim konu biraz uzasın gibi.Bana sınavlarda kağıt kalabalık görünsün diye ne biliyorsa kağıda dolduran öğrencileri hatırlatıyor bu çabalar.Bir de Luffy'nin ada büyüklüğünde yumruk yapması haber değeri bile taşımıyor gerçekten.Bu boş bölümden sonra ara aradan sonra tekrar orochi panelleriyle dolu boş bir sayı daha,sonra momo panelleri,oradan Kaido flashbacki bu arcın bitimine nerden baksan 2 ay var daha...
 
Valla Luffy'nin ada büyüklüğündeki yeni saldırısını birde Balıkadam Adasını yok ederken tekrar göreceğiz gibi.Hiç istemediğim bir sahne olacak.
 
Normal Shounen serilerde çocuklar ebeveynlerini daima geçer. Ama One Piece özelinde bu tersine işliyor. Ebeveynler daima daha güçlü kalıyor. Bkz.
Roger>Ace
WB>Weevil
Kaido>Yamato
Big Mom>Tüm çocukları

Bu çerçeveden bakınca;
Garp>Dragon bunda hemfikiriz zaten.
Dragon>Luffy olacak büyük ihtimalle.
Güç dengesinde öyle bir yerde kalacak Luffy. Yaşı genç daha gelişir diyecekler vardır ama meyveden ve yaşadıklarında dolayı dedesi kadar yaşayamayacak bence o yüzden zirvesi de şimdinin çok üzerinde olmayacak.
luffy şuan kaido aliyor ve kk olucak, muhtemel roger'i da geçicek. Nasıl dragon>luffy olacak, nasıl simdinin çok üzerinde olmaz? Bu dedigin op'a aykırı. luffy zaten ölücek o bekleniyor ama zirve olduktan sonra sürenin önemi yok. Önemli olan o zirveye baskasi ulasamayacak olmasi.
 
Valla Luffy'nin ada büyüklüğündeki yeni saldırısını birde Balıkadam Adasını yok ederken tekrar göreceğiz gibi.Hiç istemediğim bir sahne olacak.
Bu gibi saldirilar sürekli yapilabilir. Elbaf'ta çok daha büyük, farkli modlarda, daha güçlü, degisik uyanış versiyonlari bekliyorum. Tayfada ve Op'da çogu karakter aldigi yeni power'lari bir sonraki ark daha da güçlü kullaniyor. Bir kaç arc içinde de sınırları görüyoruz. Simdiki luffy yeni kullanmaya basladi. Bu sekildeki saldirilar basit kalabilir muhtemelen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık