Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045: Sonraki Seviye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 171 32.3%
  • Orta

    Kullanılan: 71 13.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 288 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks diğer Yonko'lara karşı durmanın karşılığında Gorosei'den Luffy'nin uzak durmasını sağlamış olabilir. Onları bir şekilde uyanış olmayacağına ikna etmiş ve bu ayrıcalığın karşısında onların yanında yer almıştır. Bu da bize MF'ye gelen Kaido'yu neden durdurduğunu ve üstüne Karasakal'ın karşısına çıkıp savaşı neden bitirdiğini açıklayabilir. Buna bağlarsa bir nebze, Luffy'nin peşine neden düşülmedi sorusuna cevap vermiş olur.
Shanksın aslında Luffy'i uzaktan koruması çok iyi senaryo olurdu.
 
Lastik meyvesinin uyanışı olarak en basitinden etrafını lastiğe çevirebilseydi, vurduğuna, tuttuğuna anlık olarak kendi vücudu gibi lastik muamelesi yapabilseydi şimdiki komiklikleri daha orjinal bir şekilde ve zorlama durmadan elde edebilirdi. Ateş tabanlı saldırıları yanlış hatırlamıyorsam haki kaplı kollarının havada sürtünmesiyle oluşuyordu. İlla yüzyıllar öncesinden bir özgürlük adamı referansı yapacaksa da lastik meyvesinin eski kullanıcısı, ateş tabanlı saldırılarının namından dolayı Sun God denilen Nika isimli bir elemanla aynı meyveyi yemiş olmasıyla bize sunabilirdi. Serinin 1.bölümünden beri planlamış olduğunu varsaysak bile bunu 1045.bölümde açıklaması olayın inandırıcılığını tamamiyle yok ediyor.
 
Madem anlam sınırları olması gerektiği gibi kalktı, bundan sonrası spoiler içerir;)
Bildiğiniz gibi şempanzeler düşmanlarına bok fırlatarak dövüşür. Serinin geldiği bu noktada Maymun D. Luffy'nin dev haline gelmesi zaten bizi bu ince ayrıntıya götürüyor. Tabi lastiğin sertliği tanrısal zoan ile birleşince patlayıcı bir etki de bekliyorum. Evet bok bombaları kullanarak Kaido'yu düşürecek. Böylelikle saldırı gücü eksikliği de giderilmiş olacak.

ulan ahahsshssihihishihih hhsshsr :D

 
Komik karikatür paylaşım yeri diye giriyorum buraya artık çok yaratıcı fikirleriniz var eskiden öylemiydi akainu zoro vs leri falan hiç sarmiyordu şimdi mizah çeviriniz burayı harbi hoşumada gidiyor gerçekten oda bizim gülmemizi istiyormuş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık