Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045: Sonraki Seviye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 171 32.3%
  • Orta

    Kullanılan: 71 13.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 288 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika'yı anan yok, oradaki dev yılana Güneş Tanrısı diye tapıyorlar. İlla sayfayı mı atayım?

Beş Kadim bize meyvenin gerçek adını ve özelliklerini söylüyor. Meyvenin varlığını bildiklerini anlamamız için daha ne yapmaları lazım?
İyi de kimisi Joy Boya inanıyor kimisi dev yılana kimisi güneş tanrısı diyor kimisi Nika.Bu parçaların hepsi aynı.Beş kadim meyveyi biliyor zaten ama varlığına inanmıyorlar belli ki.Adamlar duyunca bile şaşırıyor.Onlarda birden tepki vermeye başladı meyveye.Belli ki İm kulaklarını çekmiş işte.Yada Shanks söyledi.
 
Sorun da buradaki arkadaşlarda zaten. Seriyi çizen eğleniyor keyif alıyor, yabancı sitedekiler eğleniyor keyif alıyor, bizimkilere Oda'ya bela okuyor.

Böyle bir Power up yerine Toon Force olmayan bir güç elde etse daha iyi olurdu ama bu şekilde çizmek istemişse de Oda'ya saydıracak değilim. Adam bunca zaman senaryo yazdı bin küsür bölüm çizdi bunca zaman. Oda'nın kalemine bunca zaman hayrandınız da şu yeni gücünü mü benimseyemediniz? Kendine kan pompalaması, kolunu şişirip yumruğuyla koca adayı yıkması, kolunun gök yüzünde kilometrelerce şekiller çizmesi size mantık dışı gelmedi ama bu yeni gücü mü mantık dışı geldi.

Aşırı tepki veriyorsunuz!





Bu serinin tamamı zaten Toon Force'ydi. Toon Force'nin olmadığı tek yer etrafta çaresizce dolaşan insanlar bir tek onlara yaramıyor Toon Force. Zaten zaman atlaması sonrası hepten Toon Force olayı katlanarak arttı.
Bu bölüm Reddit'te bile aşırı tepki aldı bence boş yere savunmaya gerek yok. Sorun burada sadece aldığı güçlendirme değil, onun işleniş şeklinde. Eski One Piece bölümlerine benzemiyor ve irite ediyor.
Arkadaş haklı savunulacak bir tarafı yok. 20 yıl sonra kaleminin dışında çizim yapmak nedir? Bu seriye yakışan bu değil.

Güç ise aşırı alakasız paramecia de sonra zorla zoan çıkar. Lastik tanrısı mı oluyor bu şimdi? Burada kimse Toon Force olayında değil.

sODA'nın;

1- Çizim de ki kendisine yakışmayan tarzı ve alakasızlığı

2- Yıllarca paramecia ve lastik olan adam Zoan çıkıyor, hadi onu geçtim güneş tanırı oluyor, hadi onu da geçtim Lastik ne alaka o zaman? Lastik tanrısı dese daha az mantıksız gelirdi :D

Mantık aramıyoruz da seri içerisinde de sonuçta kendince bir mantık olayı var hikaye de...

Velasılkelam savunulacak yer yok. Eğlenmek istiyorsa sODA gitsin boş sayfa karalasın oynasın bunda okurun, bunca emeğin günahı neydi?

450M satan bir manga serisi bu, tek rakibi Süperman şuan için 50 milyon daha satsa onu da geçiyor. Şimdi kalkıp sen bu başarıları o çiziminle gel sonra kalk buna dönüştür.

Bunla başlasaydı emin ol bu seri 450 milyon değil en fazla 450 bin satardı.
 
Göremediler zaten, bunlar kovalıyor ama meyve kaçıyor.
Dünya ellerinin altında, imkanları ve kaynakları sonsuz ama meyvede kafa var, adamlarda kafa yok. Farkında olsalar ne, olmasalar ne.
Dünya Hükümetinde liyakat kalmamış.
Bence 5 kadim meyvenin varlığına inanmıyorlar.Zaten inanmaları için kanlı canlı görmeleri gerekiyor.Meyveyi aramalarının sebebi ise Im korkusu diye düşünüyorum.Yani meyveyi arıyorlar ama yalandan.Umurlarinda değil çünkü inanmıyorlar onlar için bu efsaneden ibaret.
 
İyi de kimisi Joy Boya inanıyor kimisi dev yılana kimisi güneş tanrısı diyor kimisi Nika.Bu parçaların hepsi aynı.Beş kadim meyveyi biliyor zaten ama varlığına inanmıyorlar belli ki.Adamlar duyunca bile şaşırıyor.Onlarda birden tepki vermeye başladı meyveye.Belli ki İm kulaklarını çekmiş işte.Yada Shanks söyledi.
Güneş Tanrısı diye yılana tapıyorlarsa, o bölümde bahsedilen şey nasıl Nika olabiliyor?

Beş Kadim meyvenin varlığına inanmıyorsa, neden ele geçirmeye çalıştıklarından bahsediyor? Ayrıca böyle bir meyve yoksa, neden ismini değiştirme zahmetine girsinler? Beş Kadim'in şaşırdığı sahneyi atarsan sevinirim.
 
Güneş Tanrısı kavramı One Piece'e özgü bir şey değil ki. Aynı bölümlerde Yer Tanrısı, Yağmur Tanrısı vs gibi bir sürü şey söyleniyor. Açık açık "Güneş Tanrısı Nika" diye bir şey yok. O yüzden herhangi bir şey güneş tanrısı olabilir, bu da bir bağlantı sayılmaz.

Bunlara ek olarak Lastik Meyvesi'ni tüm dünya görmesine rağmen kimsenin tepki vermemesi gibi bir durum da mevcut. Eldeki tüm veriler bu meyve değişikliğine yakın zamanda karar verildiğini gösteriyor.
Bütün dünya lastik meyvesi olarak gördü. Belki uyanışıyla tanınıyordur?
 
Kaido hiç uyanış falan göstermez umarım, Luffy tekini atsın ve kapatalım artık arkı. Psikolojim bozuldu abuk subuk Zoan görmekten. Dünyada neler oluyor oralara dönelim artık. Weevil, Dragon, Mihowk-sama, Tiç ve amiralleri merak etmekteyim hala. F.ck wano babo ok. Halbuki başlangıcı ne güzeldi Wano'nun. :(
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık