Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalbine kan pompalayarak nabzını hızlandırabilir ve bu sayede enerji kazanabilir tamam, ama yaralarını iyileştirmesi ne alaka yahu? Nesi çok mantıklı bir temel bunun? Ek olarak Kolunu Kaido'nun yüzünün içinden geçirmesi (?!) de mi çok mantıklı ve büyüsel bir güç değil?
Burası sıkıntı görmemiştim. Elini içinden geçirmesi garip sahneyi görmek lazım. Duruma göre o büyüsel güç olur.
 
Sızan görüntüleri ne yazık ki göremedim.Bu yüzden bununla ilgili bir fikir belirtemeyeceğim,ne gördünüz? Varsa banada özelden atar mısın? Bir bakıp bende yorumumu ona göre yapmak isterim.
Ben gördüm, görmez olaydım. Bence doğruluğu kesinleşene kadar bakma, doğruluğu kesinse de bakma. Bu hafta geçen haftaki durumu açıklar dedim beni bile utandırdı gördüklerim.
 
@Alpamis herkesin gözünden bu durum kaçıyor bence iyileşmesinin ana sebebi bu diye yorumladım. Hatta kaidoda bence uyandırmış meyvesini.
Zaten ana sebebi odur. Zoanlar ile alakalı bundan bahsedildi. Kaido'nun da Enerji sorunu yaşamaması temelinde uyanmış Zoan ile açıklanabilir. Adam enerji sorunu çekmiyor o kadar zamandır çarpışıyor. Yaraları da kapanmış gibi duruyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık