Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masallah spoiler yorumu diye geldik.Yine spouler yorumundan baska hersey var.Bölüm çıkar bölüm yorumu dışında hersey olur. Eskiden en azından Smoker,Dragon,Amaneden gibi üyeler yorum yapar teori yazar severek okurduk.Simdi srriyi barakıyorumcular,kötüleyenleri fikir üretmeyip boş boş yazanları geçip düzgün yorum ve teorileri arar olduk.
Nasıl bir teori bekliyorsun bu bölüme ? Adamın kolu Kaido'nun suratından geçiyor, nesini yorumlayalım sen bir kere istisna yap bize bir teori sun, merakla bekliyorum.
Naruto mükemmel ötesi bir seriydi :artiz:
Yok ya Madara'dan sonrası çok kötüydü, o erkek kılığında kadını şaşırtmalar, bilmem bir yerlerden zıplayan yeni yeni tipler, kötüydü kötüydü ama bu kadar kötü değildi.
 
Sen olayı anlamamışsın bile. Sırf hızlı kan pompalıyor diye HAKİ yeniliyor. Vücut tüketim yapar iken aynı zamanda üretim de yapıyor. Saçmalık burada zaten en baştan madem bu vücut zoan dı nereden ömründen götürdü ? enerji dediğin şey orada haki. Saldırıları zaten onunla güçlendirdi bu zamana kadar. 2 yıl öncesi g2 de hızdan kazanıyordu şimdi güçten. Önce yazılanı anlayın sonra savunursunuz...
Olay bence böyle değil. İleri ki bölümlerde yada bu bölüm çıktığında detaylı anlarız :good:
 
Arkadaşlar
Enel, kadranla öldü ama meyvesinin özelliği kendi kendine kalp masajı yapması idi, garipsemedik "ooo Enel'in meyve sağlam" dedik.
Doflamingo, Law'ın atağıyla içten parçalandı ama Doflamingo'nun meyvesinin özelliği içten ameliyat etmekti, garipsemedik "ooo Dof'un meyve sağlam" dedik.
İş Luffy'ye geldi kalp atışları davul görevi görüyor enerji topluyor v.s ve herkes Oda sıvadı, torpilin hasını aldı, kıl oldu, tüy oldu derdinde
Kimse kusura bakmasın, bakarsa da baksın, Luffy gelişimin kralını yaşadı ve meyvesinin hakkını dibine kadar vererek kullandı, kullanıyor ve kullanacak :artiz:
 
Onepiece'i artık ''Bitse de gitsek'' şeklinde okuyorum. Sizin de öyle okumanızı tavsiye ederim, yani bir 2 yıl önce ki hikayelere bakın bir de şimdiye...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık