Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido durumun ciddiyetini yeni anlıyor. Oğlum insan biraz şüphelenir bu çocuk niye sürekli geri geliyor diye. Bu işte bir pislik var deyip sıvışmalıydın şimdiye.
Goroseiyi düşün ve Kaidoyu görmezden gel cane :D
Aslında onlarda kral haki olmadığı için vücutları ele geçirilmiş zoan tarafından. Onlar beyinsizdi abi adamlar konuşamıyor bile.
Luffy meyveyi terbiye etti hakisiyle durumu işime gelir bak :D
 
Meyve ve uyanışı hakkında konuşuyorken hazır mevzu açıldı diye ekstra bilgi veriyorlardır (Oda'dan bize) işte.
Böyle bir şey varsa en fazla ''Gorosei'ye diyalog bulamadım kralın hakisini sıkıştırıyım araya'' demiştir. Law'a kralın hakisi verecekse normal bir şekilde de verebilir, sahte duruyor.
 
Onu öncesinde de kullanabiliyordu şu an niye önemli oldu ki bir anda?

Her geçen gün Kata'ya yazıyor.:D
Luffy elini çekiç falan yapıyor denmişti mesela. Alev desenli olmayan haki kullanırsa, silahlanma basmayı bırakıp elini şekillendirip sonra yeniden silahlanma basması gerekirdi. Alev patternli haki kullanınca meyve yeteneklerini haki ile özdeş kullanabiliyorsun. 4. Viteste lastik özelliklerini koruması veya Katakuri'nin hakili saldırısının mochi özelliklerini koruyup Luffy'i yutması gibi.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yinede 4 hayvan bozuyor olayı. Croco sallamış belkide inanmışiz :(
Crocodile hakiyi bilmiyor, uyanmış zoanı biliyor. Mangaka o zaman sadece uyanmış zoanı planlamıştı büyük ihtimalle. Geriye dönüp baktığında Oda nın güçlendirmeleri pek iyi değil
Crocodile gerizekalı mı haki kadar temel bir şeyi bilmiyor, yoksa her konuda bilgili mi kimin meyve uyandırdğını tek bakışla anlıyor ?

He ama ben her şeye rağmen Oda ya kaka atamıyorum 1040 sayıda bazı şeyleri kendi kafasında yerleştirememiş olabilir. Ayrıntıları unutuyor dahi olabilir. O küçük defterlere neden notlar aldığını daha iyi anlıyorum artık. Kafasında biten serinin sadece omurgası. Bu adam bir arc a başladığında ne yaptığını gerçekten tam olarak planlamıyor bu plansızlık eski arclardan kopya çekmesine sebep oluyor. Araya serinin omurgasındaki sırları parça parça yerleştiriyor devam ediyor
 
La onlar zorla uyandırılmıştı, normal değillerdi zaten.
Croc yine doğruyu konuşmuş, reisin yanıldığı 1 kısım bile yok seride. Zamanında hükümetin de durumunu özetlemişti reis.
Goroseileri görünce bir kez daha çok büyük olduğu tescillendi. :a:
Ufukta Crocodoile'da kral haki yolu gözüktü gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık