Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim içimden bir ses Kaido uyanış açıp karşılık verecek diyor. Luffy enerjiyi fulledi, Kaido da uyanışla "fullendim" diyip gelirse ve tekrardan kıran kırana bir dövüş olursa bence çok güzel olur o zaman. Hem bence bu tarz bir senaryonun şuan yaşanması meyvenin tanıtılması için de bir zorunluluk.
Yani bana göre joy boy olmanın yolu nika meyvesinden geçmemeliydi, bu sadece benim değil çoğunluğun da düşüncesi. Oda çoğu zaman bile isteye kötü yolu seçiyor. Kaido'dan bir uyanış görmeyi, Nika'dan daha çok isterim. Umarım görürüz.
 
Mütevazilikte Güneş Tanrısı Nika, Joy Boy, Monkey D . Luffy gibi olun
Op hevesim kaçtı uğraşasım bile gelmiyor Luffy fanlarıyla hatta foruma yazasım gelmiyor bir 10 gündür. :/ Yani elma olarak görmüşüz armutmuş yazar bizi göz göre göre kandırmış olacak iş değil.Shonenlerde bilmediğin şeylerde ters köşeler oluyor ama bu ayıp yani okuyana.
 
Olabilir Onigashima büyük bir savaş için pek elverişli bir ortam değil. Doğrusu savaş büyürse bu büyük savaşa Kaido dahil olurmu pek emin değilim, Oda'dan böyle bir saçmalığı da beklerim.
Karşı güçlerin seviyesine göre değişir. Im, Teach ve 5 kadimi görelim, ona göre bizim taraf da güçlendirilecektir. Duruma göre 5 imparatoru bile bizimle beraber yelken açarken görebiliriz.

1043 bölümdür Paramecia olan bir meyvenin durduk yere Mitolojik Zoan yapılmasını eleştiriyorum ben. Üstelik Oda'nın bu meyvenin Paramecia olduğunu açıklayan bir yazısı olmasına rağmen böyle bir değişiklik yapıldı.
Hocam senin kızdığın, uzun süredir bildiğin bilginin değiştirilmiş olması. Bir de şu açıdan bak; 800 yıldır OP alemi bu meyveyi lastik meyvesi diye biliyordu. Bir anda "aga bu kaydo nasıl yenilir" sorusuna cevap olarak tasarlanmamış bence bu meyvenin değişimi. Adam Teach, Im, Kaido gibi, ileride über özellikler gösterecek karakterler için bu yeteneği verdi. Ayrıca meyve hakkında herhangi bir bilgi verilmemiş olsaydı, diğer meyvelerle kıyas edip Lastik Meyvesi, Paramecia türü derdik muhtemelen. Oda, hem seri içerisindeki karakterlerin düşüncelerine, hem de okurların düşüncelerine göre bu ismi verip açıklamaları yapmış. Daha sonra altyapı olarak, 800 küsür yıl evvel şöyleydi, ismi bundan dolayı değişti falan diye de ekledi zaten, altyapı oluşturma çabası var. Bunlardan da önce Dofy, Kaido gibi karakterlerin, bu meyve hakkındaki tespitleri de var. Seri başından beri böyle bir mevzu aklında var mıydı bilmiyorum ama, ikinci yarıdan sonra, özellikle Im, Xebec, Kaido gibi insanüstü güçlere sahip karakterler için bu gücü düşünmüş işte. Bu gibi bilgilerden yola çıkarak, Luffy'nin meyvesinin değişik çıkacağını, zaten sen de dahil pek çok üye düşünmüş, hatta buraya yazmıştır. Ha, beğenilir veya beğenilmez, bu kişiye göre değişir. Ben de zamanında G4'ü beğenmemiştim, çok itici gözüküyordu gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık