Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bombanın hakkını yiyen insan bana gelmiş Kaido'nun hakkını savunuyor ya :/ Bomba > Kid'in gıdıklaması. (Seninkine sallamıyorum hayatta kalmak için)
Big Mom bombalara tutunmasa bile o çukurdan düşüyordu. Çukurun derinliğini de gördük. Muhtemelen denize çıkıyor. :D Wano tamamen eleştirilecek bir arc. Bu dövüşte öyle. Ama fan çarpışmasında ne yapalım böyle dönüyor olaylar. :dd.d
 
Helal ile Luffy'nin işi yok usta, boş ver. Beleş mezar bulsan içine girecen de, canımı ye. O başka.
Dövüşelerin %90 nını gariban halkın elinden gasp ettiğin hurdalarla yapıyon. Helal konusunu sen konuşma istersen.:D

Danaya girer gibi girilen Kaido'ya, ileri seviye haki kullanmasına rağmen üstün kalan taraf Kaido, sırf ana karakter ana bossu yensin diye 99 yılından beri bizi kekleyen meyveyi kökten değiştirerek Oda'nın getirdiği bu güçle Kaido yenilince Luffy'nin yendiğine inanacak mısın? :D
Yaşlı nine ile canavar arasındaki fark bu. Tabi ki inanacağız.:D
 
Bir de site kapatacaktık, kıyısından döndük. :d

Buraya kadar fena değildi de bundan sonra ne olacak merak ediyorum, Nika baya üstünlüğü ele geçirdi, Kaido nasıl karşılık verecek direkt pes edip yenilgiyi kabulmu edecek yoksa uyanış falan, yeni özelliklermi açacak merak ediyorum. Açıkçası Mama'yı uyanış açmadan harcadı Oda, Kaido'da aynı şekilde yeni bir şeyler göstermeden kaybederse pek sağlıklı olmaz.
Benim içimden bir ses Kaido uyanış açıp karşılık verecek diyor. Luffy enerjiyi fulledi, Kaido da uyanışla "fullendim" diyip gelirse ve tekrardan kıran kırana bir dövüş olursa bence çok güzel olur o zaman. Hem bence bu tarz bir senaryonun şuan yaşanması meyvenin tanıtılması için de bir zorunluluk.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık