Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam, sence biraz erkenci değil misin? İleride handikabıydı, dezavantajıydı deyip bu güç kısılacak. Bence o zaman, bu olayı ekseriyet hoşgörüyle karşılayacak. Zamana bırakmak daha iyi değil mi? Geçmişe, daha önce yaşanan saçmalıklara ve bunların üzerinin kapatılıp, zamanla alışılma sürecine bak.
Elli bin tane mesaj yazdım. Mesele meyvenin gücü değil, altyapısı olmadan değiştirilmesi. İleride bunun düzelme şansı yok.
 
Imu'nun takıldığı bir oda vardı room of flowers böyle çiçekli böcekli bir oda, hatta Imu'nun parmağına konan kelebek ile açılıyordu sahne. Luffy'nin bu ahahaha ehehehe halleri sanki öyle bir ortamdan çıkmış gibi, bu dediğim odaya hasır şapkaya baktıktan sonra gelmişti.

Bu Oda iyice paranoyak edecek bizi.
Bence orası, zamanda kaybolan bir yer. O kılıç, JoyBoy'un kılıcı. Im, savaşıp yendiği düşmanlarının kılıcını saklıyor, en önemli düşmanını silahını da, zamanda kaybolmuş bir yerde saklıyor. Tıpkı, düşmanının şapkasını da sakladığı gibi.
 
Yani göstermesi gerekiyor, gerekiyor ki şu büyük savaşı bi görelim, denizler yarılsın gök parçalansın...
Luffy şuan istediğini yapabiliyor. Bence ikisi farklı bir mekana geçecekler ve asıl savaşı orada yapacaklar. Böylelikle Luffy'nin nakamaları da zarar görmemiş olacak ve iki tarafta istedikleri gibi güçlerini serbest bırakabilecek. En kötü, Luffy fiziksel olarak tutup, Onigaşima harici boş bir mekana sürükler, orada kapışırlar.
 
@Millennium Wizard tam Luffy'lik güç bu meyve yankıları dolanıyor forumda. Bu konuda ne düşünüyorsun?
Böyle çizgi film güçleri varsa uyumlu olabilir tabii ama o da uçuk bir yetenek oluyor ingilizce tabiri de vardı onun.Öyle olursa karanlığı da yener aydınlığı da yener birde D.iradesi.Valla mangaka heyecan bırakmıyor bana göre.Diğer mangalarda yine ana karakter ölebilir korkusu yaşıyorsun Dragonball bile öyleydi.Ama şimdi bu bölümle anlıyoruz ki Cp0 ajanı meyve uyandırsın diye çomak sokmuş araya.Yoksa Luffy’nin sittin sene ölmeyeceğini hepimiz biliyoruz. :D Bölüm çıksın da bir iki hafta tamamen uzaklaşacağım gibi aynı şeyleri yaza yaza sıkılmıştım zaten boş muhabbete bile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık