Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle çizgi film güçleri varsa uyumlu olabilir tabii ama o da uçuk bir yetenek oluyor ingilizce tabiri de vardı onun.Öyle olursa karanlığı da yener aydınlığı da yener birde D.iradesi.Valla mangaka heyecan bırakmıyor bana göre.Diğer mangalarda yine ana karakter ölebilir korkusu yaşıyorsun Dragonball bile öyleydi.Ama şimdi bu bölümle anlıyoruz ki Cp0 ajanı meyve uyandırsın diye çomak sokmuş araya.Yoksa Luffy’nin sittin sene ölmeyeceğini hepimiz biliyoruz. :D Bölüm çıksın da bir iki hafta tamamen uzaklaşacağım gibi aynı şeyleri yaza yaza sıkılmıştım zaten boş muhabbete bile.
@Raiden gibi Luffycilerin ar damarı çatlamış diye yorumladım.
 
Danaya girer gibi girilen Kaido'ya, ileri seviye haki kullanmasına rağmen üstün kalan tarafın Kaido olmasına rağmen sırf ana karakter ana bossu yensin diye 99 yılından beri bizi kekleyen meyveyi kökten değiştirerek Oda'nın getirdiği bu güçle Kaido yenilince Luffy'nin yendiğine inanacak mısın? :D
Kim yendi diyelim Mahmut mu yendi diyelim Seda? Son darbeyi caps yapıp tek attı diyeceğiz daha
 
Luffy şuan istediğini yapabiliyor. Bence ikisi farklı bir mekana geçecekler ve asıl savaşı orada yapacaklar. Böylelikle Luffy'nin nakamaları da zarar görmemiş olacak ve iki tarafta istedikleri gibi güçlerini serbest bırakabilecek. En kötü, Luffy fiziksel olarak tutup, Onigaşima harici boş bir mekana sürükler, orada kapışırlar.
Olabilir Onigashima büyük bir savaş için pek elverişli bir ortam değil. Doğrusu savaş büyürse bu büyük savaşa Kaido dahil olurmu pek emin değilim, Oda'dan böyle bir saçmalığı da beklerim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık