Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya hayır çok bir şey yapmasına da gerek yok ki en azından fb filan göster hani tam anlamıyla şimdi oldu demesek de saçma olmazdı en azından. Kid zaten 2 senedir görünmüyor uyanışı kullanırken gösterilseydi bu uyanışı nasıl yaptığı 2 sene içinde bir sıkıntı olmazdı. Law deli gibi antrenman yapar gibi gösterilse ve uyanışın mantığını anlasa da ona da ikna olmazdık belki tam anlamıyla ama meh yani hiç yoktan iyi derdik. Luffy'nin şu meyve uyanışı her anlamda falso zaten hani hiçbir türlü bir açıklaması yok bence. Ama Zoro'yla ikisinin kral haki kullanımına özellikle Zoro'nun altyapı yapılabilirdi hani fb şeklinde filan en mantıklı öyle duruyor. Mihawk ve Ray ikisine derdi atıyorum şöyle şöyle bir durum var kral hakiyi en zor anınızda iradenize göre kullanabilirsiniz hani en azından böyle bir kerede seriye sonradan eklenmiş gibi olmazdı. Oden fbsinde Roger Wb Ray kral haki ekleme konusunda da konuşabilirdi hani ordan da böyle bir şey var diyebilirdik. Alternatif bol yani. Ama işte...
Niye uyanış mantığını anlamasına ikna olmuyoruz? Zaten anlamaya çalıştığımız uyanışın nasıl gerçekleştiği. Ve görünene göre belli ki her meyvede farklı işliyor. Bunu uyanış kullanmış kişilere bakarak söyleyebiliriz. Ama hepsini ortak kılan bir şeyde vardır. "Uyanış meyvenin hediyesidir. "dendi. Bu cümlenin açılması gerekiyor. Sen bilmiyorsun belki ama ben Law'ın öznelinde antreman yaptığını kendi novel hikayesinden biliyorum. Zaten antreman olmadan bırak uyanışı counter/injection vb. gibi tekniklerde gelişmezdi. Adam Doffy'i öldürebilmek için ölümcül teknik gamma gibi tekniğin üzerinde durmuş. Tabi kendine tedavi uygulayabilecek birinde ölüme götürmüyor orası ayrı. Yorumunda uyanışları eleştirip hakiye kulp bulmak istiyormuşsun gibi geldi.

Uyanış için daha açıklanacak şeyler olacaktır. Olmak zorunda. Gücün ne olduğu fark etmez. Düzgün bir altyapı yok neticede. Geçmiş çizmeye üşeniyorsa bana bir replikte yeter. Replik atsın ortaya.
 
Uyanış açması tabiki saçma değil ama çat yaptım oldu saçma bence. Hani bir fb göster bir şey yapsın nasıl uyandırdı bu adam meyveyi basit meyve de değil. Dof'la ikisinin meyve yapıları da epey bir farklı.
Klasik ölümün kıyısına geldiğinde, meyvede ki uyanışı tetikliyor. Uyanış açarkende büyük bir kral haki salınımı yapmış. Belki bu ikisi bağlantılı çıkabilir.
 
Kaido'yu yendirmesi çok kolay. Koca Ana'yı Wano'ya getirme, Kaido ile Luffy, Law ve Kid birlikte dövüşsün. Tertemiz olur. Hem bir İmparator'un gücü ele ayağa düşmez, hem de bizim taraf hep birlikte seviye atlar.
Luffy’nin filosu bile gelmedi. Wanoda toplanan ordu luffy’nin dressrosa’da aldığı ordu etmiyor.

Tama sayesinde aşağıyı kurtarmaya bile gerek kalmazdı. Savaşı normal şekilde kazanabilirdiler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık