Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He birde Wano'da ki güçlerin hepsi öyle. Adam akıllı alt yapı yok. :dd.d
Ya hayır çok bir şey yapmasına da gerek yok ki en azından fb filan göster hani tam anlamıyla şimdi oldu demesek de saçma olmazdı en azından. Kid zaten 2 senedir görünmüyor uyanışı kullanırken gösterilseydi bu uyanışı nasıl yaptığı 2 sene içinde bir sıkıntı olmazdı. Law deli gibi antrenman yapar gibi gösterilse ve uyanışın mantığını anlasa da ona da ikna olmazdık belki tam anlamıyla ama meh yani hiç yoktan iyi derdik. Luffy'nin şu meyve uyanışı her anlamda falso zaten hani hiçbir türlü bir açıklaması yok bence. Ama Zoro'yla ikisinin kral haki kullanımına özellikle Zoro'nun altyapı yapılabilirdi hani fb şeklinde filan en mantıklı öyle duruyor. Mihawk ve Ray ikisine derdi atıyorum şöyle şöyle bir durum var kral hakiyi en zor anınızda iradenize göre kullanabilirsiniz hani en azından böyle bir kerede seriye sonradan eklenmiş gibi olmazdı. Oden fbsinde Roger Wb Ray kral haki ekleme konusunda da konuşabilirdi hani ordan da böyle bir şey var diyebilirdik. Alternatif bol yani. Ama işte...
 
Son derece sadık bir köpek olmasa “gelsin de alayınızı adam etsin” diye anlamazdan gelmiş olması muhtemel olabilirdi. Şu seride bunun kadar iyi bir işi yakıştıramadığım az adam var. Ama mizacımız gereği olur da bir gün insanlığı seçerse yüzüne tükürmeyiz elbet.
Akainu da Goroseiler gibi çok sadık bir köpek. Yanlış yoldalar. Kendilerine göre doğru olduğuna inanmışlar ama. İşte bu noktada Akainu tam bir aksiyon adamıyken diğerleri kreş bebesi gibi kalıyor.
 
BB ile dövüşürken meyve gücünü kaybedebilir yalnız.
Bu Japon’lar seviyor niyeyse her gücü ortaya karışık yükleyip son bir abartıdan sonra güçleri kaybetti büyük fedakarlık demeyi. Seri sonu tüm meyve güçleri alınmış Luffy görsek şaşırmam.
Garp son arc öncesi eğitir öyle olursa
Garpın Luffy’ye yediremediği kenarda köşede beklettiği üç beş şırdanı kalmıştır, inanırım.
 
Zoro'nun kral haki olayı da saçma değil demedim ki hiçbir zaman. Enma ile durumu gayet iyidi kontrol etmeye çalışması cart curt ama bunun için kral hakiyi salma olayının ve kontrol etmesinin bir altyapısı yoktu. Zoro'nun durumunun saçma olması Law'ınkinin daha az saçma olduğu anlamına gelmiyor ama. Zoro en azından kılıç aldı onu kontrol etti salak saçma olsa da kral hakiyi kontrol etti. Law hiçbir şey yapmadan güçlendi :D naptı kafasına dank mı etti meyveyi uyandırmak o kadar güçlü bir meyveyi çat diye nasıl uyandırdı? Zou'nun ne alakası var Law'la? Meyve ile ilgili bir şey yaşanmadı orda herhangi bir şey de yapmadı.
Salak saçma olsa da Law ve Kid meyve uyandırdı. Zoro'ya da hop hemen enma geldi. Ya hem Zoro'nun olayı saçma değil demedim diyorsun hemde Law'ın meyve uyanışından çok daha mantıklı demeye getiriyorsun.

Luffy'nin meyvesi gibi kendiliğinden uyanmıştır. Mantık filan pek kalmadı zaten. :hhh:
 
Bu Japon’lar seviyor niyeyse her gücü ortaya karışık yükleyip son bir abartıdan sonra güçleri kaybetti büyük fedakarlık demeyi. Seri sonu tüm meyve güçleri alınmış Luffy görsek şaşırmam.

Garpın Luffy’ye yediremediği kenarda köşede beklettiği üç beş şırdanı kalmıştır, inanırım.
BB ile dövüşürken güçlerini tamamen kaybeder ama BB'yi de yener. Son savaşa gitmeden önce bu durum ittifaktaki herkesin moralini yerle bir eder. JB olmayacaksa bu savaş nasıl kazanılacak falan tribine girerler. Luffy her zamanki gibi güler ortama coşkuyu verir tek yapmamız gereken onları havaya uçurmak der. Gülerek yola koyulurlar. Meyvesiz Luffy'i genç Garp kıvamında terör estirirken görürüz son arc vs. Klişesini yemişim Oda bunları aha böyle çizsin gider alnından öperim ama çizmez.
 
Nika her neyse kendi has vücudu lastik özelliğine sahip, o yüzden Luffy de lastik olabiliyor diye mi açıkladı şimdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık