Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru söyle carpe! Sen eski Luffy'i geri istiyorsun.
Bence Luffynin kendisinde bir problem yok. Başkaları üzerinden verilen bilgiler, meyveye dair yapılan açıklamalar kurguyu zora sokup senaryoyu batırdı. Yoksa karakter olarak Luffyden yana bir şikayetim yok.
1) Oda baya baya bizi kandırdı
2) Yıllarca paramecia lastik bildiğimiz, sevdiğimiz güç birden anlamsız ve gereksiz şekilde değişti.
3) Bu da seride önemli yeri olan adamlar tarafından biliniyormuş gibi işlendi

Bunlar bir araya gelince çok büyük açıklar hatta aptal yerine koymalar ayyuka çıktı. Rahatsız olduğum kısmı o. Geçtiğimiz haftalarda bu meyveye dair itirazlarım da zaten bu durumları bize yaşatmaz diye söylediğim şeylerdi. Ama bildiğin serinin yazarı tarafından kandırıldı okuyucu. Geçmiş olsun. Hermione beyaz tenli demedim hiç diyen Rowling Odaya takip atmıştır bu bölümü gördüyse.
 
Son düzenleme:
Yav hadi Luffy salak saçma power uplar aldı gözümüzün önünde. Ulen bu Law ne ara bu kadar güçlendi? Ne ara meyvesini uyandırdı? Kid dedi uyandırdın mı la meyveni dedi heeee uyandırdım bitti konu :hhh:
Law'un üstüne varma ya Gorosei'nin bahsettiği meyve o çıkacak diyordu herkes. Yav istediğin kadar en pahalı meyve olsun, Luffy varken ne haddinize yav?
 
Bu meyveler neye göre uyanıyor?
Zorda kalma desem Law ne ara Luffyden daha zor durumlara düştü? Dövüşle desem yine aynı soru gelir. Hiç kaybetmemiş Katakuri mesela uyandırmış, yenilgi de değil. Bir anda meyve ruhu kendi mi karar veriyor uyanayım diye?
Meyve uyanınca ne katıyor o an kullanıcıya? Nereden anlaşılıyor yani artık uyandığı?
@Alpamis in attığı uyanış örneklerinden ben ikna oldum. Tamam kendi uyanıyor meyveler ama bunun şartı şurtu nedir yani? :(
Luffy ile bunun cevaplarını vermesini bekliyordum. Bu bölümde alakalı bir şeyde yokta umarım meyvesine yönelik başka şeylerde söylenirse oralarda değinir.
 
Meyve zoan çıktı diye sövenlere asla ağzımı açmam(Haklılar çünkü) ama meyvesi güçlü ve her haki türünde zirveye oynuyor falan diye eleştirmek nedir la? :ehe: Wb&Kaido gibi hayvani meyveleri, iradeleri ve hakileri olan karakterler var da Luffy'de mi olmayacak? Hakiyse haki, meyveyse meyve, iradeyse irade... Hepsinde de yapıştırıp geçecek tabii ki, ya ne olacaktı? :artiz:
 
Yav hadi Luffy salak saçma power uplar aldı gözümüzün önünde. Ulen bu Law ne ara bu kadar güçlendi? Ne ara meyvesini uyandırdı? Kid dedi uyandırdın mı la meyveni dedi heeee uyandırdım bitti konu :hhh:
Zoro'nun aynı arc içinde bir kılıçla kral haki patlatmasından yetmezmiş gibi eklemesinden o da yetmez konuşmasından hatta ve hatta belki enma ile ilişkiye girdi yaşayacak bir şeyler belli değil tüm bunlardan daha olası bir durum Law'ın ki. En azından Law için en uygun yer Zou diyebiliyorsun. Zoro için bahanen ne?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 114)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık