Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstisnalar yapmış. Mitolojik olanlar normal zoanlar gibi çalışmıyor demekki. Zaten seride bir kuralin istisnasi sürekli çıkıyor. Güçlerle alakali en sevmedigim sey bu. Bir mekanik kurmuş. Ama bazi karakterler o mekaniğe aykırı işler yapabiliyor. Meyve güçlerinde de var hakide de var bu istisnalar.
Nika Meyvesi'nin melez halinin Luffy'nin uyanış açmış hali gibi görünmesi lazım. Eğer öyleyse, biz bugüne kadar Luffy'yi nasıl normal gördük? Bir de bunun tam formu neye benziyor?
 
Hayır meyvenin ününü arttirmadan ele geçirmeye çalışmışlar işte
O da saçma o kadar önemli meyveyse varını yorunu bu işe adamalıydı hükümet. En büyük düşmanın meyvesi zaten. Bu meyvede bir şey var diyip yiyen biri olsa az bir hareketlenme yapsa hemen üstüne çökerlerdi. Ününü artmasın diye böyle meyve hep de bizden kaçtı demek... Yakalayınca amirale teslim etmek yerin gitmişler Who'ya vermişler o ayrı bir komedi.
 
O kadar yıldır seriyi okuyoruz, nedense bin tane gülüşün olduğu seride Luffy'nin gülüşünü hiç düşünmemiştim. Reçine teorileri ile shishishi gülüşü hep söylendi, tamam böyle bir gülüşü var ama ahahaha gülüşü de var. Arada açıp izlediğim komik sahnelerden olan Skypeia'dan düşmek sahnesinde bildiğin hahahaha veya ahahaha diye gülüyor.

Usopp: Hahh... hahh...!! ...hahh!!!
W... we're alive...!!
I thought we were really... falling 10,000 meters...!!!

Sanji: THAT'S WHAT YOU GET FOR SPOUTING THAT CRAP AT THE WRONG TIME, YOU STUPID ASSHOLE!!

Luffy: Ahahahahahaha!! Aaaaaah, that was scary!!
I thought we were goners!

Açıklanması erken olan bir bilgiyi açıklamak için yalandan çok daha güzel yöntemler var, çok rahat bulunabilir. O zaman daha bahsedilmemişti ama Oda' şeytan meyvesi ansiklopedisinde şöyle geçer veya herhangi bir x karakter böyle kategorilendirmiş diyerek yalandan kaçınabilirdi.
Bunu söyledim. Shishishi utandığı zamanki gülüşü gibiydi. Ya da kısık kısık gülerken. Ahahaha hararetli gülüşü. Bunları bozan durumlsrda var. Ama Shishi den çok Ahaha görmüşüzdür öyle hatırlıyorum.
 
Ne alaka zorlama senaryo, adam kafasında bir hikaye var, sonucu ve ilerleyişi belli olan. Önceden verdiği kapak hikayelerinde benzer çizimler varmış. Uyanış dışında farlı bir güç gelmesi gerekliydi Kaido ve daha sonraki rakipleri için(BB, Amiraller(Luffy Akainuyu başkasına bırakmayacaktır), Groseiler, IM) Nika(günaş tanrısı yada özgürlük savaşçısı) model meyve ortaya çıkıyor + antik silahların kullanılmasıyla ilgili de olabileceğini düşünüyorum (meyve isminde tanrı geçtiği söylenmiş ve silah isimleride tanrı isimlerinden oluşuyor).
Bir sürü uyunış açmış karakter gördük ne pok yediler Allah aşkına yeterli geldi mi, bir tek Law ve Kid Bigmomı devirdi diye gösterildi ama bence asıl saçma olan bu kısımdı, Bigmomdan doğru düzgün Ultiye vurdugu gibi kral hakili bir saldırı bile görmedik.
Luffy herzaman eğlenceli bir karakterdi şimdi daha da eğlenceli olacak sanırım, bunun neresi seni ve birçok kişiyi rahatsız ediyor anlamadım. Daha doğru düzgün gördüğümüzde birşey yok zaten.
Gomu gomu meyvesi uyanışı böyle olsaydı bu meyve bunu yapamaz diyebileceğin bir nokta oldu mu bölümde? Ne gerek vardı meyve ismini değişmeye
 
Mistik Zoan yerine Mistik Logia olsaydı daha iyiydi hatta tek Mistik Logia deseydi özelliği bakımından kurtarırdı. Lastiği çevresinde değil de sadece bedeninde üretmesi, vücudunu istediği gibi büyütmesi yeterdi bu uyanış görünümüne gerek yoktu. Örneğin uyanışı olan tek logia diyebilirdi ve elini büyütmesi için hava üflemek yerine lastik üretirdi hem ağır hem de sert olurdu böylece. Olurdu da olurdu... Olmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 157)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık