Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanında bu meyve paramecia mı diye sorsalar oda da hayır deseydi supriz bozulmaz mıydı? Yazarın bir şeyleri gizlemesinin nesi yanlış? Hikayenin o anki durumuna göre açıklama yapması zaten olması gereken değil midir?
"Bu meyve Paramecia mı?" şeklinde sorulmuş bir soruya cevap vermek zorunda değil ki, sürpriz bozulmuş olsun. Oda'ya Şeytan Meyveleri ile ilgili genel bir soru sorulmuş. O da meyveleri Logia, Paramecia ve Zoan diye ayırıp her birinin içine birkaç meyve yazmış. Paramecia kısmında Lastik Meyvesi de var. O SBS çıkana kadar Luffy hariç gördüğümüz Paramecia sayısı 12, yani Oda soruya cevap verirken Paramecia kısmına Lastik Meyvesi yazmasa da olurdu.
 
"D" nin iradersi Luffy'nin meyvesi çıkarsa hiç şaşırmam, ve muhtemelende Joy-Boy( bir takma isim bence) D'lerin lideri gibi birşey çıkacak gibi. Bence seri kendi evreni içerisinde değerlendirilirse absürt bir olay yok.

Edit: Shanks Hükümetle bir korsan hakkında konuşmaya gitmiştir, belkide o korsan Luffy'dir.
 
Bölüm bana eğlenceli geldi. tüm bunları gözleri, saçları falan değişmeden yapsaydı dahada hoşuma giderdi.
Zamanla bu halinide severim heralde
 
Millet boşuna abartılı yorumlar atmış, bölüm cillop gibi bölüm işte. Meyve uyanışına kadar dünyadaki en güçlü varlık Kaido olarak geçiyordu (bence İmu, Karasakal ve Shanks daha güçlüdür.) uyanışla birlikte artık en güçlü karakter Luffy olma yolunda ilerliyor. Çizimlerde de Maske ve Looney Tunes misali eğlenceli sahneler koymuş gayet keyifli bir bölümdü.

Luffy'nin meyvesinin gizlenen meyve olması Luffy'yi tanrı seviye yapmadı. Herif her şeyle dalgasını geçebilen oldukça eğlenceli ve uyanışı da gayet yerinde olmuş. Daha ben Katakuri misali meyvesini kullanmasını bekliyordum ama şimdilik gördüğümüz kadarıyla gücünü çok haki kasmadan özgürce kullanabiliyor. Fiziksel gücü bayağı artmış ama. Tıpkı zaman atlaması öncesi Thriller Bark sezonunda gölgelerle güçlendirilmiş hali gibi sağlam bir güç elde etti bakalım Kaido'yu nasıl yenecek. Kaido'da haftaya uyanış gösterirse şaşırmam.
Luffy fanı olduğun için bölüm senin gözünde güzeldir tabiki. Nasıl bir güç veririlirse verilsin coşardın zaten. Yonkoya karşı yapılan bir dövüşte de böyle çizgi film tarzı sahnelerin olmasını beğeniyorsan bir şey diyemiyorum.
 
Karasal yer yemez Luffy'nin eğlence ile doluyorum felan dediği sözün aynını söyledi. Luffy her ne istersem yapabilirim gibi derken Teach de benzerini söylüyordu?
Karaksakal dünyadaki en yıkıcı meyveyi yemiş. Bi zahmet bişeyler hissetsin yav.

Gura gura’nın gücü havayı çatlatmayla gösteriliyordu zaten. Yumruk atıp kırdığı şeyi tutmak zor olmamalı. Havayı tutmasına çok şaşırmamak lazım bence.

Luffy’nin yeri tutabilmesi orayı lastiğe çevirmesiyle mümkün oldu. Bu da çoğu uyanışta gördüğümüz bişey. Gura gura havaya uyanışla vuruyorsa ve uyanışla tutuyorsa uyanışsız hali neye yarayacak?

Bazı güçler çevreyi meyvesiyle etkiliyor. Law’ınkine öyle bişey yapılamazdı kroom çıktı. Gura gura’nın uyanışı da ona benzer bişey olur bence. Tabi uyanırsa eğer.

eğer ille de çevreyi etkileyen bişey olursa roger’la konuşurken sinirlenip okyanusu bölmesi, teach’in de zaman atlamasından sonra konuşurken yeri sallaması gibi şeyler uyanış olur bence. Orda kendisi deprem atmadan çevreyi gura gurayla etkilemiş olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 150)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık