Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet boşuna abartılı yorumlar atmış, bölüm cillop gibi bölüm işte. Meyve uyanışına kadar dünyadaki en güçlü varlık Kaido olarak geçiyordu (bence İmu, Karasakal ve Shanks daha güçlüdür.) uyanışla birlikte artık en güçlü karakter Luffy olma yolunda ilerliyor. Çizimlerde de Maske ve Looney Tunes misali eğlenceli sahneler koymuş gayet keyifli bir bölümdü.

Luffy'nin meyvesinin gizlenen meyve olması Luffy'yi tanrı seviye yapmadı. Herif her şeyle dalgasını geçebilen oldukça eğlenceli ve uyanışı da gayet yerinde olmuş. Daha ben Katakuri misali meyvesini kullanmasını bekliyordum ama şimdilik gördüğümüz kadarıyla gücünü çok haki kasmadan özgürce kullanabiliyor. Fiziksel gücü bayağı artmış ama. Tıpkı zaman atlaması öncesi Thriller Bark sezonunda gölgelerle güçlendirilmiş hali gibi sağlam bir güç elde etti bakalım Kaido'yu nasıl yenecek. Kaido'da haftaya uyanış gösterirse şaşırmam.
 
Spoilerde benzetme amacıyla kullanmış olabilir ama Oda, ciddi ciddi Luffy'nin meyvesini "Maske"den esinlenmiş olabilir:




Kaynakça: https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Maske_(film,_1994)
Şans eseri daha yeni Maske ile ilgili yeni bir video izledim. Şu an bölüme bakınca gerçekten oradan esintiler var gibi hissettim. Meyve olayının mantıksızlığından bağımsız olarak maskeyi seven biri olarak bu hareketler beni rahatsız etti dersem doğru olmaz.

Oda'nın hiçbir sözüne inanılmaz bundan sonra. Zamanında da Sabo için öldü diye açıklama yapmıştı.
O iş tam olarak öyle değil ki. Mangada yaşadığına dair ipucu da vardı. Ayrıca az tartışması dönmedi zamanında…
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 74)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık