Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One piece tarihinin en sağlam bölümlerinden biri oldu. Gear 5 zaten bekliyorduk. Böyle olmamalıydı. Uyanış ve ikisinin üst-üste bindirilmesi iyi değildi. Mukadderat !
 
D.'ler tanrının doğal düşmanıydı güya. Luffy tanrı meyvesi çıktı :oleyo:. Bu saatten sonra karasakalcıyım, gelsin Luffy'nin ağzını burnunu kırsın korsanlar kralı olsun.
 
Bu saatten sonra herşey Zoro ve Sanji’ye yazar.Kaptanları ilahi güçlerle rakiplerini devirirken bu kardeşlerimiz bileklerinin hakkıyla denk rakiplerini indirmeye devam edicek.
Gerçekten öyle. Zoro'nun resmini az önce atmıştım, birde Sanji atayım.
Bir Zoro fanı olarak zaman zaman Sanji sever kardeşlerimizle olan diyaloglarımız sebebiyle birtakım şeylerle yaftalansak bile şunu çok net ifade etmeliyim ki Sanji'nin karizmasının binde biri şuan Luffy'de yok. Bu tabiki başından sonuna kadar benim kişisel görüşümdür, herkesin karizma anlayışı farklı olabilir lakin anakarakter olmasına rağmen üstelik uyanışla yeniden bir stil yapılanması yaşamış olmasına rağmen Luffy'nin karizmayla uzaktan yakından alakası kalmadı. Şuan iyice bir tuhaf oldu, sanki base halinde boyu kısalmış gibi görünüyor böyle 10 yaşındaki şımarık veletlere benziyor habire gevrek gevrek sırıtıyor yazık çok yazık...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık