Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika Uyanışı sonrası Luffy:

Luffy: "...I feel like I can do anything I want...!!''
----


İkinci meyve gücü sonrası Karasakal:



Oldukça benzer bir Luffy ile BB paraleli.

Başka bir ironik tarafıda, Karasakal'ın burada dövüştüğü kişi, Sengoku, neredeyse Luffy ile çok benzer bir mitolojik Zoan gücü kullanıyor, hito hito no mi model Daibutsu.

Luffy'nin Zoan olduğu kesinleştiğine göre Luffy'nin bu zamana kadar olan absürt iyileşme ve dayanma gücü de Zoan ile alakalıdır, Zoan güçlerinin hızlı iyileşme ve dayanma güçlerinin yüksek olduğu söylenmişti Crocodile tarafından Impel Down'da, herkes Luffy'nin olayını baş karakter olmasına veya kendinden aşırı güçlü olmasına bağlıyordu haliyle meğersem bu da Zoan olduğu içinmiş. Kimse et yiyerek ölümcül yara iyileştirmez. Luffy'nin meyve gücü dayanıklılık ve hızlı iyileşme de sağlıyor diğer Zoan'lar gibi sadece lastik dayanıklılığı ve lastik saldırıları değil.

Ayrıca Luffy'nin burnu Chopper'dan bile iyi koku alıyor denmişti ve güçlü rakipleri bu şekilde ayırt edebiliyor dendi bu da Zoan özelliğinin bir parçası olabilir.

Mitolojik Zoan dönüşümleri çok farklı işliyor. Marco Anka dönüşümü yapmadan bile mavi alev kullanıyor. Kaido normal insan haliyle adayı havaya kaldırabiliyor. Antik ve normal zoandan farklılar. Orochi'de insan formunda ölmesine rağmen tekrardan dirilebiliyor, Devon tilki formunu belli etmeden başka birisinin kılığında dolaşabiliyor. Örnekler çok.

Luffy aşırı hızlı, Teach çok yavaş... Nasıl bir dövüş olacak merak konusu. :(
Shanks'ın gözünü meyvesizken bile çizebildiğine göre neden yavaş olsun, aynı Shanks Mihawk'ın hızı ile aşık atmış Yonko olmadan önce, halen Oda'yı bazı karakterleri anlatırken anlamamışsınız adam ilk başta gücünü saklıyor savunmasız halde darbe alıyor sonradan işi ciddiye alınca tam gücünü gösteriyor, ancak biz BB'nin tam gücünü hiç görmedik çünkü Oda bunu saklıyor. 2 sene evvel Yonko olmayan halini bile yenmek kolay olsa Sengoku ile Garp anında paket ederdi onu, Garp ve Sengoku ne kadar hızlı gördük, Sengoku hadi Akainu onun yandaşı diye Garp'ı durdurdu izin vermedi yoksa Garp Akainu'yu bile öldüreceğim diyordu, Garp'in BB'yi öldürmemesi ancak Garp'ın BB'yi 2 sene önce bile öldürecek gücü olmaması ile açıklanabilir, birde Filo Amirali Sengoku'da orada aynı anda saldırıyor 2 ye 1.
Tam insan formunda kürkü var, ondan bahsediyorum. Zoan dönüşümleri o kadar tekdüze ve keskin hatlı değil. Bireyin ya da meyvelerin özellikleri korunabiliyor. Marco'ya insan formunda ateş etsen içinden geçer mesela.
Geçmez, yaralanır.

Burada dediğin gibi insan formunda hasar alıyor ancak ben Kizaru'nun burada Haki ekleyerek saldırı yaptığını düşünüyorum çünkü Wano'da aynı Marco insan halindeyken kafatası bir kılıç tarafından delinmesine rağmen (Haki'siz saldırı olabilir) çok rahat bir şekilde konuşmaya devam edebiliyordu.


 
Skypieyı tekrar okudum da savaş bitiminde luffy nika silüetine benzer şekilde dans ediyor ve arkasında dolunay var tıpkı spoilerda yazılan gibi.
Oda'nın Kaido'yu yenebilmek için bu tarz bir güç artışlarını seriye yamadığını düşünenlere karşı adamın daha o zamandan kafasında böyle bir şey olduğu da söylenebilir aslında. Bir şekilde buraya bağlamak istemiş ama iyi mi yaptı kötü mü yaptı ileride göreceğiz artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 75)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık